Hirdetés
Aktív témák
-
anrab
addikt
ja, gondolom a panel info.
honnan szeded ezeket a kódokat!
olyan nincs hogy a szervice menüben gyári állapot vissza? mint a sima menüben. nem kellene ennyit vissza állítanom. meg főleg fénykép után. mire megcsinálom 1 nap. na fáradt vagyok ahhoz nem kód kell, csak le kellene fordítani. -
nightshadow
veterán
Érdekes cikk a magyar webshopokról: [link]
-
anrab
addikt
megint egy hiba. mintha túl lenne vezérelve valami és olyan lett a kép mintha a gammát elhuzták volna valamerre. ha jót írok. fényes foltos. vissza kikapcs a MOP local contraszt. lehet hogy ez az? mert fogalmam sincs mit takar a MOP local contrast de eredetileg off ha jól emlékszem.
Brekecs ha van türelmed leírhatnád akkor privibe v. mail-ben.
nem sürgős mert reggel megyek melózni és nincs sok türelmem ehhez. azért még nyomkodok valamit.
de remélem már nincs több hiba. -
Brekecs
aktív tag
Szerintem állítsd át vezeték nélkülire a tv-t és akkor Vezeték nélküli adapter MAC cím.:00:00:00:00:00:00 helyett más lesz amit meg kellene adnod a vezeték nélküli routernek mivel most vezetékesre van állítva neked mint ahogy írod is ( utp kábel be van dugva ) vagy a tied nem tudja a vezeték nélküli átvitelt ?
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
anrab
addikt
válasz Brekecs #35782 üzenetére
na nem hagyott nyugodni a dolog és felkeltem.
akkor ezt jobban megsasolom mert én tegnap nyomtam mindent és másképp sikerült tárolni.szóval sokat akar a szarka...
előjött az első hiba! nem nagy dolog csak mivel egyszerre kapcsoltam be mindent most nem tudom mit állítsak vissza a sok opció közül. a helyzet az hogy ugye van 6 kép opció: egyéni, élénk, szabványos, mozi, játék, energiatakarékos. az egyéni, élénk, szabványos ok! a mozi, játék, és az energiatakarékoson egyforma a beállítás! mégpedig valószínű hogy a mozi mód megy mivel itt kikapcsolja a perfect natural motiont a 100Hz-t a dinamikus kontr.-t a dimamikus háttér világítást az mpeg zavarelnyomást és a színjavítást. viszont a meleg szineket használja ezért gondolom hogy a mozi lehet.
egyenlőre itt tartok.
ja megnéztem a wi-fi-t, igaz az utp kábel be van dugva de ide írom mit írt ki. hátha a hozzáértő lefordítja.
a vez. nélküli hálózat beáll. megtekint:
Állapot: Nincs csatlakoztatva
Hálózat:-
Sebesség: 0MBps
Jel erőssége: 0%
Vezeték nélküli adapter MAC cím.:00:00:00:00:00:00
Totkosítás módja: NoEncryption -
toeki
senior tag
válasz napata #35755 üzenetére
állapotjelző kicsi és ki is lehet kapcsolni a menu/setup/install/preferenciák/lightguide-nál
fényereje is állitható és kikapcsolhatójah találtam mégegy kódot a philipshez
ez végképp nemtom mire jó elvileg ránézésre infokat ad a normál felhasználóknaka kód: 123654
itt nem kell info gomb[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
válasz dabadab #35773 üzenetére
Ez van a Philips oldalán:
Supported Display Resolution
Computer formats 640 x 480, 60 Hz, 800 x 600, 60 Hz, 1024 x 768, 60 Hz, 1280 x 720, 60 Hz, 1280 x 768, 60 Hz, 1280 x 1024, 60 Hz, 1360 x 768, 60 Hz, 1440 x 900, 60 Hz, 1680 x 1050, 50 Hz, 60 Hz, Via HDMI/DVI input,
Video formats 480i, 60 Hz, 480p, 60 Hz, 576i, 50 Hz, 576p, 50 Hz, 720p, 50, 60 Hz, 1080i, 50, 60 Hz, 1080p, 24, 50, 60 Hz, 1080p, 24, 25, 30, 50, 60 HzEbből nekem az jött le, hogy PC-vel öszekötve nem tudja az 1080p-t (vagy csak azért vannak külön írva, hogy ne keveredjenek?). Megkérdezem majd az eladót, de szerintem fingja nem lesz. Sajna ez a tapasztalatom a MMarktban...
[ Szerkesztve ]
-
5oultrain
aktív tag
Megnéztem ,és azt tárolta el.
Este lefényképezem perfect pixelel meg az alappal, hátha jobban látszik a különbség mert így nehéz észre venni.
Ja és SD adásnál néztem
Ha haza értem akkor majd az xbox dashboard -áról készítek képet és belinkelem ide.
Több szem többet látPSN ID: legalkriminalz
-
anrab
addikt
válasz 5oultrain #35729 üzenetére
na most jöttem haza a melóbó, de reggel megyek megint. nem tudom hogy mikorra lessz ebből írás de pihizek és átnézegetem. nagyon úgy látom a képen hogy megy a perfect pixel. az tartott a legtovább hogy hogy lehet rögzíteni a beállításokat. ja, elősször én is lefényképeztem, de csak a felét! nem bírtam tovább, meguntam. most nem emlékszem hogy ki fényképezte le, de maj lehet hogy kell. remélem Ő mindet megcsinálta.
de elősször átolvasom a topicot. -
Krisz_82
tag
Srácok!
LG lh 4000-nél a servíz menü-ben a hármas beállítási menüponton belül vagyok.Azt írja :HDMI Switch IC..........NONE Mi módosul ha átállítom,egyálltalán befolyásolhat valamit?Gran Turismo 5 Forever !!!
-
csudri
őstag
válasz fasterware #35725 üzenetére
Én is épp ezt akartam kérdezni, van erről infója valakinek, hogy honnan tudja a tv, hogy mi van rákötve, asztali gép, BL player stb. Hiszen mindegyiket HDMI-vel kötném rá.
Itt írják a Computer és a Video formatsnál.
Előre is köszi!
-
Brekecs
aktív tag
válasz 5oultrain #35760 üzenetére
Szia !
Az állapot jelző fényt az enyémen ki lehet kapcsolni vagy lehet erősebre és halványabbra is állítani ( LightGuide fény erő ) keres ilyen beállítást !
Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Drag77
senior tag
Kijött, egy újabb samu pc share múlthéten. Próbálta valaki? Mit javíthatak benne?
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Depression
veterán
válasz johnny82 #35765 üzenetére
Köszi a választ. Elég hosszadalmasnak tűnik, a hagyományoshoz képest.
Meglássuk hogy alakul az anyagi helyzet, pont ma dobták be a reklámújságot, MM-ben a 37''-at adják 32''-os árában 160k (csereakcióval)
De lehet, hogy maradok a kissebbnél később.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
őstag
válasz Depression #35764 üzenetére
Elalvás időzítéshez leggyorsabban a tools gombbal jutsz el, megnyomod és kiválasztod az auto kikapcsot (1 tools+4 nyíl lefele), nem kell bemenni mélyebben a menübe. Nem tudom, hogy tanítható-e a távkapcs. Van benne auto hangerő, még nem tapasztaltam reklámok alatt, de szerintem arra vonatkozik.
Szubjektív, de nekem sem tetszett a távirányító, de egyre jobban bejön. Meg tudja világítani a gombokat s ami a nagyon jó benne, hogy ha megnyomod a pilács gombot, nem világít egyfolytában, hanem elalszik, és ha megnyomsz újra egy gombot, újra felvillan. Szóval nem kell állandóan nyomkodni, ha meg akarod világítani a gombokat. Elég egyszer megnyomni este 7-kor a bekapcsoláshoz, valamint reggel a kikapcsoláshoz. Ez nekem nagyon tetszik! -
Depression
veterán
Majdnem eldöntöttem, hogy melyik TV legyen. A 32''-os Samsung b650-re esett a választásom. Bementem a MM-ba, hogy meglessem, milyen élőben. A TV gyönyörű, de a távirányítója katasztrófa. Van kb 30 centis, ha nem nagyobb, de érdemleges gombok alig.
Nekem fontos lenne pl., hogy az elalvás időzítéshez ne kelljen belépni a menübe.
Programozható az a távirányító? Ha nem, akkor kapható olyan távirányító hozzá (nem 30k-es), amivel ez elérhető közvetlenül, vagy maga a TV nem képes rá?
Remélem van itt olyan, akinek van ilyen TV-je, és elsőkézből tud választ adni.
Ill. Van benne olyan opció, hogy a csatornák, ill. a reklámok között ne legyen hangerőkülönbség? a jelenlegi hagyományos TV-nken a TV2 1-esen normális, míg a Discovery 12-esen, a 30-ból.elég idegtépő.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Tyca
senior tag
Mi lehet a gond?
Tegnap délután még csak az volt a bajom, hogy nem teljesen élesek a betűk a tv-n, estére viszont az történt, hogy nem jelenik meg a pc képe a hdmi bemeneten keresztül. Mind a 3 hdmi-n próbáltam, semmi. Annyi történt előtte, hogy próbáltam a CCC-ben állítani egy-két dolgot, egyszer csak azt látom, hogy a tv-n keresztben végigfut pár csík, aztán meg elment a kép. Néha annyit ír ki a sarokban, hogy 576i (amikor jó volt minden, 1080p-t írt ki), de azt se mindig. Pár videodriver install-uninstall után kínomban visszaállítottam az egy nappal azelőtti állapotot a rendszervisszaállítóval, utána driverfrissítés és win restart után a tv-lett az elsődleges monitor, de legalább volt rajta kép. Belőttem, hogy a monitor legyen az elsődleges, a tv-n is van kép, filmek is mennek rajta, minden OK. Ma reggel csak próbaképpen bekapcsoltam a pc-t is tv-t is, naná, hogy megint nincs kép a tv-n. Próbáltam a vga-ban felcserélni a két dvi csati-t, semmi javulás. Videodriver telepítések, továbbra is semmi.
Majdnem biztos vagyok, hogy a win és a videokártya/driver környékén lesz a gond, de win reinstall előtt gondoltam hátha van valami ötletetek.
[ Szerkesztve ]
-
5oultrain
aktív tag
válasz napata #35755 üzenetére
Napata!
Az állapot jelző fény kb. 3mm átmérőjű kör, (de lehet még annál is kisebb)
Én észre se szoktam venni, hogy ott van, főleg, hogy működés közben halvány fehéren világit (mondhatni szürkén)
Biztos hogy nem fogja kiverni a szemedNekem első bekapcsolás óta automatikus kép méretezés van bekapcsolva. Nem szokott egyik szélen sem fekete csík lenni. Mindig normálisan tölti be a képernyőt, az hogy a csatorna logo-ja vagy a korhatáros karika látszik-e csatorna függő.
Mellesleg a távirányító nyilaival tudod még igazítani, léptetni a képet.
Én nem szoktam, nekem úgy jó ahogy belövi magának.PSN ID: legalkriminalz
-
Reinhardt
őstag
válasz guriga1234 #35756 üzenetére
35757 hozzaszolas, es gozom sincs hogyan lehetne megszurni.
Nem lenne egyszerubb megvalaszolni, vagy belinkelni a valaszt?? -
napata
csendes tag
válasz 5oultrain #35720 üzenetére
Soultrain!
Még annyit mondj már meg légyszi az 5604-ről, hogy az állapotjelző fény elég kisméretű ahhoz, hogy ne zavarjon a TV nézés közben?
Illetve, hogy ha SD adást nézel és alul-felül fekete csíkok vannak, de az adó logója vagy a korhatárkarika belóg a fekete csíkba, akkor ugy enm jó az automatikus formátum, hanem kézzel kell átállítanod azt 16:9-re?
A DigitalKo-ról kérdezném akik mostanában vettek készüléket, hogy mi a tapasztalatuk. H a garanciális gond van, akkor kijönnek érte vidékre, vagy nekem kellene bevinni a TV-t?
-
olahjana
tag
Üdv
TV-t vennék főleg PCre kötve lenne használva, kevés tvzéssel. A mediában meg most lesz akcióban a Philips pfl 3604 140000ért. Mennyire felel az meg erre? mik a tapasztalatok? Van esetleg más ajánlat ebben az árban?
THX -
Reinhardt
őstag
Hi!
Ugyan mondtam, hogy nem fer be, de azert megvettem a Samsung LE40B650-et.
Par napja nyuzom mar. Probaltam a kepet beallitani, hogy meg jobb legyen, de be kell lassam nem ertek hozza. Ha esetleg vki tuna kuldeni egy komplett leirast, hogy szerinte, hogy a jo en szivesen kiprobalnam. Egyebkent mint monitor hasznalom.
A beepitett filmlejatszas nagyon bejon, kar hogy a HD-s filmjeim 80%-a DTS hanggal van.
Ezen fognak valtoztatni egy kesobbi frissitessel vagy hardveresen nem tudja?
Ja es a filmeknel ha tobb hangsav van lehet valahogyan valtani?Elore is koszi.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy mi a különbség a Sony KDL-32W5500 és a KDL-32W5710 között? Külünböző Sony honlapokon nem találtam semmi erre utaló infót.
Most lenne lehetőségem viszonylag jó áron hozzájutnom ~200 E, de nem tudom, hogy mivel tud többet, ha tényleg többet tud. -
guriga1234
addikt
válasz n@p@lm #35737 üzenetére
A 65x-es sorozatnál csak design-beli különbségek vannak. A lényegi különbség nem ez, hanem hogy a Tn (n=2..5) után milyen betű van. W vagy P. A P újabb eresztés, és tud CI+ -t is, a W csak CI-t. Továbbá elgondolkodtató, hogy a P firmware-e miért nagyobb kb. 30 MB-tal, mint a W firmware-e.
A P-s firmware most hibátlan (2004.8), a W-s nem annyira (2004.1), lásd a NewAge féle javítást.
A nagy üzletláncok Magyarországon csak a W-set forgalmazzák. Az én P-s tévémet Németországból hozták, mint a full HD-s kamerámat is.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz wolfman #35743 üzenetére
Ez nagyon szép, de éppen hogy beleférne a keretbe, ezért csak a végső esetben jöhetne szóba. Azért köszi a tippet. Picivel olcsóbb tipped nincs?
Brekecs: Még belefér az a 10-20K plusz, de azért szeretnék pár olyan ajánlatot is látni, ami 200K alatt van. Attól még, hogy elkölthetek 220K-t, nem feltétlenül akarok minden fillért kidobni az ablakon, ha például 180K környékén is van jó alternatíva, érdekelnének azok is.
Esetleg 150-180K környékén is ajánlanátok valamit? Vagy abba már nem fér bele a 4-es széria?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Csabi8507
tag
Üdvözletem Urak.
LCD TV vásárlás előtt állok de tanácstalan vagyok.
200-220 000 az összeg amit rászánnék.
Philips vagy Samsung?
Előre is köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
Pityesz82
tag
Hi All!!
huuu! Azt a k*rva eletbe de kivagyok ettol a Catalyst-tol.Ma sikerult kabelt szereznem hogy vegre osszekossem a TV-t a geppel,de legalabb egy orat kinlodtam vele.Most oke a felbontas minden,csak nem tolti ki teljesen a TV kepet.
A ket szelebol masfel-masfel,a tetejebol meg az aljabol ugy 1-1 cm hianyzik.Illetve fekete keretben van az egesz.Esetleg tud valaki valami tippet erre,vagy torodjek bele?[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Vistaboy #35741 üzenetére
Mondjuk:
http://www.digitalko.hu/index.php?lh=10&rendez=markanev,%20nev&marka=6&markanev=SAMSUNG&o=0&oldal=4&epo=10&m=SAMSUNG&n=LE-40B620%20R3W&k=LCD%20Televízió&id=555&kat=2És a bolt is korrekt!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Egy LCD TV-t tervezek venni a jövő hónapban, és ehhez kérném a tanácsotokat. Van pár személyes kritériumom, ami alapján akarnék vásárolni, ezeken nem áll szándékomban változtatni, de a többi részletben vevő leszek az ötletekre, tanácsokra.Akkor amit mindenképp szeretnék: Samsung legyen, 40", Full HD-s és legalább 4-es sorozatú, de inkább 5-ös, ha belefér az árba. A felső határ 200K HUF, ez fölé már nem akarnék menni, de +/- 10-20K belefér a jobb készülékre szánt keretbe. A TV a számítógépre lesz majd kötve, főleg 1080p-s és 720p-s filmek megnézésének a céljából venném, szóval a fő felhasználási területe az lesz. Persze mellette a "normál" TV adásokat is ezen nézem majd, de nem sűrűn, úgyhogy nem zavar ha csík lesz alul-felül vagy két oldalon.
Melyiket ajánljátok?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Balage21
tag
Hali!Valakinek van tapasztalat az LG 32LF2500 típusú FullHD tv-vel?Erősen gondolkodom rajta, 119K-ért tudnám venni.Az jó ár szerintetek?
-
wolfman
veterán
válasz n@p@lm #35737 üzenetére
Ilyen TV-t vett egyik barátom is. Vásárlás előtt persze mikor széjjel néztünk, mi is tapasztaltuk hogy van vagy 3 fajtája. Körbekérdezgettünk boltokat, az lett a válasz hogy ugyaz az, csak más oszágokba viszik. Meg hogy az egyiknek középen van a gombsora, a másiknak meg szélen. Egyiknek vörös, másiknak nem!
-
n@p@lm
őstag
nézem hogy van a 650-es samunak több alfaja.
pl. 651, 653.
az ok hogy a 651-nek piros a kávája de ez megvan a 653-ban is.
az mégis majd egy tízessel többe kerül.
nem tudja valaki a műszaki különbséget a két készülék között?[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Itt egy le írás a Philips tv-hez melyikben mi található !
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Szia anrab !
Beléptem a szerviz menübe a Pixel Plus type beállításnál 3 beállítás van 1 pixel plus hd 2 perfect pixel hd 3 pixel precise hd nekem a 2-dikon van. Aztán Ambilight : itt 6 beállítási lehetőség van itt is a másodikon van nekem ( 2 sided4/4-en ) ezen túl is még rengeteg beállítása van az Ambinak Pl : Mop ambilight ez off -on van. stb stb Ha valamire kíváncsi vagy hogy nekem mi mire van állítva csak szólj megnézem !
Üdv
-
wolfman
veterán
Szia!
Az elmondásod alapján ugyan az a problémád mint nekem volt tegnap estig.:
- A kép Full HD-ra állítva zavaros(nem homályos, hanem zavaros[szemcsés]) és nem tölti ki a teljes képernyőt.
- Bizonyos felbontás alá víve már kitölti a teljes képernyőt, ekkor már nem zavaros a kép, hanem átmegy kicsit homályosba.ha ezek vagy nagyon hasonló jelenségek vannak akkor csak írj rám, megpróbálok segíteni.
Amúgy windowsod melyik?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ORCA58 #35722 üzenetére
Szia!
Velem teljesen korrektek voltak. Sráccal negyedik emeletre ketten felvittük a tévét (mert egyedül hozta), majd szépen beállította, elmondott mindent. Most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, de ha jól emlékszem T2W a vége és SOQ4 típusú a panel. Mikor megrendeltem, 219900 volt, mire kiért, 219500-at írt a számlára, mert esett az ára (tudom nem sok pár száz forint, de teljesen korrekt volt). Kaptam hozzá egy HDMI kábelt, egy SCART kábelt, valamint egy usb hosszabbítót (ami amúgy nagyon jól jön, hogy nem kell mindig fordítgassam a tv-t, ha a pendrájvot be vagy ki akarom éppen dugni/húzni. Azt mondták elvileg bármelyik samsung szervízben meg kell, hogy javítsák, ha baja van, mert uniós garancia van rá, de ha bármi gond van, hívjam őket nyugodtan, mert úgyis sokat járnak országszerte, elintézik a javíttatást (azért remélem nem lesz baja). A garanciapapírt megmondom őszintén nem néztem meg tüzetesebben, de ha gondolod holnap megnézhetem neked, ha kíváncsi vagy valamire konkrétan. Én eddig teljesen elégedett vagyok a PC-DREAM kft-vel. -
Tyca
senior tag
válasz Teaway #35724 üzenetére
De, ClearType-on van. Enélkül elég gázul néznek ki a monitoron a betűk. Kipróbáltam símítás nélkül is, úgy sem élesek a betűk a tv-n.
Meg az is furcsa, hogy ha videokártya driverfrissítés után semmit nem állítok a driverben, windows asztal jobklikk, kiterjesztem a képet a tv-re 1920*1080-as felbontásban, akkor a tv-n nem teljes képernyőn van a kép, van körben kb 1-2 ujjnyi fekete csík. Csak úgy tudom kinagyítani teljes képernyőre, ha overscan-nel túlméretezem a képet.
Szóval valami nem kerek...
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok. LCD TV vásárlásában gondolkodom, a kiszemeltem 1 Philips 42PFL3604/12 lenne. Ha van valakinek ilyen TV - je ossza már meg a tapasztalatait. Illetve 1 kérdés: a gyártó honlapján azt írja, hogyha összekötöm számítógéppel 1 hdmi kábel segítségével, akkor a max felbontás 1680 x 1050 60hz-en. Viszont a TV képes a Full HD átvitelre, létezik, hogy nem megy majd géppel 1920 x 1080 - as felbontáson 1.3 - as HDMI kábellel?
-
emre33
addikt
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Tyca
senior tag
válasz ludsimon #35703 üzenetére
Szia!
Én ennek a 37"-os tesóját vettem 2 napja (TX-L37S10E). Tévézésre elmegy, majd ha veszek bele egy CA modult, gondolom a minőség is jobb lesz. A pc-vel HDMI-kábellel kötöttem össze, HD-s, full HD-s filmek eszméletlen jók. Viszont itt van egy kis szépséghiba. Visszaolvasva a fórumot, többször felmerül az "1:1 pixel mapping" varázsfogalom. Nos valószínű ez a tv ezt nem tudja. Illetve nem tudom, hogy tudja-e. Másodlagos monitorként 1920*1080-ban hajtva működik, de közelről nézve nem olyan pengeélesek az apró betűk, mint az elsődleges monitoron. Lefotóztam fényképezővel, és jól látszik, hogy nem jól jeleníti meg a képet.
monitor képe: http://kepfeltoltes.hu/view/091011/monitor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
tv képe: http://kepfeltoltes.hu/view/091011/tv_www.kepfeltoltes.hu_.jpgPróbáltam ezt az oldalt is: http://tft.vanity.dk/monitorTest_scale.html van rajta 1:1 pixelmapping teszt, de azon is elhasalt a tv.
A manual-ja nem ír 1:1 PM-ről, csak azt írja, hogy a maximális felbontás pc-ről 1920*1080/60Hz. Viszont olyat is ír, hogy:
"A jelek újraformázottak a képernyőn való optimális megjelenítés érdekében. A számítógépjel a megjelenítés érdekében nagyított vagy tömörített, így az apró részletek esetleg nem jelennek meg kielégítő tisztasággal."
Ati 3850-ről hajtom, lehet, hogy a driverben kell valmit állítani?
Bocs a hosszú kommentért.
-
anrab
addikt
-
headhunter
addikt
-
wolfman
veterán
A TVm méret állításánál csak 16:9 és 4:3 van, kézi vagy finom beállítás nincs.
DE!
Időközben megoldódott. Lejebb görgettem a beállítás listát majd kiderült hogy nem 1080p (HD)-ra kellett állítani a felbontást, hanem 1080p (NTSC)-re. Rányomtam, villogott kicsit, majd úgy beállt hogy el nem állítom innen többet!
Azért köszönöm a segítséget! Meg úgy mindenkinek aki ötletet adott!
-
dh66e
veterán
válasz wolfman #35711 üzenetére
Akkor menjünk tovább.Most keresd meg a tv távján az a gombot amelyik a tv képméretet változtatja ott kellene olyannak lennie hogy pontról pontra vagy vmi hasonló.Bocs hogy így írom le de nekem sharpom van ráadásul a vkarim egy nvidia8800gt úgyhogy sem a tévédbe sem az ati catalistba nem látok bele.Megoldjuk valahogy.
-
wolfman
veterán
Az nem kifejezés!!!
Igen, elneveztem a jelet DVI-PCnek! De közben gondoltam egy nagyot, és újratelepítettem az ATI Drivert. MOSTMÁR MŰKÖDIK A KIJELZŐ BEÁLLÍTÁS(kis öröm)!!! Most ezzel ismerkedem, viszont valamiért nem lehet a scaling-ot állítgatni! Vajon mé nem?
(szerk.: közben ez is megoldódott, csak egy restart kellett! Komolyan mondom apróságokon áll/bukik minden. Viszont most még egy utolsó dolog az érdekes. Valamiért az 1776x1000-es felbontást veszi optimálisnak, nem az 1080-at, ezért ha 1920x1080-ra állítom, homályos a kép!!! )
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Nem, de most hogy mondtad tettem egy próbát. Elkezdtem állítgatni a felbontásokat, és feltettem 1920x1080-ra. Szokásos összenyomott, zavaros kép! Aztán néztem a frissítései értékeket és kiderült hogy ez a sz@r mindig visszaállítja magának(mindegy mit ír ki a CCC, a win magának mást állít). Beraktam 60Hz-re, aztán most úgy néz ki éles a kép, viszont továbbra is össze van nyomva! A TV menüben sajnos inaktív továbbra is a 'képernyőhöz igazítás' opció!
Esetleg neked is ATI-d van? Ha igen, megnéznéd nekem hol van ez a scalling(neked megy-e)?
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Full HD-s TV-t akarok venni, amiben van digitális tuner.
Max 32" (82 cm)-es érdekelne.
Ezt néztem ki: Panasonic TX-LF32S10
Ha rossz fórumba írtam be, akkor sorry, én nem találtam megfelelő(bb) topicot.
undefined
-
frici69
tag
Nem! Ez csak egy pici adalék volt a megerősítéshez.De neked más a véleményed ezekkel a típusokkal kapcsolatban? Minden véleményre vevő vagyok!
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest