Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz Csabi8507 #40516 üzenetére
Nem értem az erőlködésedet. Egy nem publikált képességét kéred számon. DVD lemezeket DVD lejátszóval szokás lejátszani. A samu nem ellensége magának, hiszen gyárt DVD lejátszókat is. Az egyéb, publikált lejátszható formátumok nagyobb része a PC-s világból való, amire persze szintén léteznek lejátszók, sőt, "mindentlejátszó" készülékek is, de ez egy bónusz, úgy kell felfogni. Azt lehet rajtuk számonkérni, amiről azt írják, hogy a tévé tudja, közben meg mégsem tudja. De ilyen nincs. Több ilyen kérdésedre nem válaszolok, mert már nincs mit mondani róla.
-
ORCA58
addikt
válasz Csabi8507 #39949 üzenetére
SZIA ! Érdekes, te vagy a második, akiről tudok, hogy T2P-set kapott ebben az üzletben , Én is ott akartam venni, két e-mailt is küldtem nekik, mindig az volt a válaszuk, hogy ők ilyent nem forgalmaznak csak W-set. Ha valakinek azt adtak, akkor az véletlen volt.
Így a Medi Planet-nél vettem 209 900-ért + ajándék a 1db aranyozott HDMI kábel + 1 fix fali tartó.A feketéje neked milyen ? Nekem nem tetszik mint előbb írtam. Az enyém inkább sötétkék.
Pixelhiba nálam sincs. -
-
ORCA58
addikt
válasz Csabi8507 #39360 üzenetére
A P-s ben nem CI hanem CI+ kártya interfész van , és a fórumban olvastam, hogy az AVI megjelenítésben W-s ben hiba van (kép méret probléma). A P-s változatban nincs.
Nekem a garancia és és a P is fontos. Páran már vannak az országban P-s tulajok rendes magyar garival. -
bteebi
veterán
válasz Csabi8507 #39097 üzenetére
Egy csomó lehetőséged van (programon kívül is). Csinálhatsz pl. Fotósopp-ban FHD képeket az alapszínekkel, +mondjuk fekete-fehér-barna (ezt pen drive-ról is meg tudod nézni, nem kell rákötni a PC-t), vagy csinálhatsz egy ppt/pps vetítést ugyanezekkel. Az EVEREST-ben van (Eszközök -> Monitor diagnosztika) monitor teszt (az Ultimate-ben mindenképp, a többiben nem biztos). Meg ha ráguglizol arra, hogy monitor test, akkor biztos ad egy csomó találatot programokra, bár többnyire nem ingyenesek. Ez utóbbi megoldásokhoz persze rá kell kötni a gépre a TV-t.
Most néztem meg az EVEREST-tel a monitoromat, nagyon jó a monitor tesztelő része is .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
csimav
őstag
válasz Csabi8507 #39097 üzenetére
Szvsz ezzel le lehet tesztelni. Rákötöd PC-re a Tv-t és futtatod a progit.
pince: Oké. Csak olvastam valahol, hogy a gyártók a most Amerikában 400 dollárba kerülő készülékeket 240 körülire árazzák le.Ezek a 82, 94 cm-es készülékeket érinti nálunk.
Papám szeretne LCD TV-t venni, 120-130e ből, aztán gondoltam, hogy ha az lemenne egy 20-ast, akkor lehetne venni egy WD TV-t hozzá és egy 16 Gb-os pendriveot.[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
tigipuf
senior tag
válasz Csabi8507 #39026 üzenetére
Biztos jó lesz,nekem is hasonló árfekvésű 5m-es kábellel van a pc a samuval összekötve,és úgy néz ki semmi gond nincs vele,gyönyörű tiszta a kép
A full HD-s felbontási gondom is megoldva (amiért fentebb nyekeregtem)jól sejtettem le kellett takarítanom és újratelepítenem az ati drivert és a catalyst-ot."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
guriga1234
addikt
-
nightshadow
veterán
válasz Csabi8507 #37962 üzenetére
Igen, karácsony körül. Eddig valószínű a Sony KDL-40W5500 lesz a befutó. Hogy melyik webshop, azt még nem tudom, de biztos, hogy webshop lesz, mert ott már 240k körül megkapható. A MM-ban mikor utoljára néztem, akkor 300k fölött volt. Nekem 60-80k-át nem ér a magyar garancia.
-
Pópa
senior tag
válasz Csabi8507 #37271 üzenetére
Szia!
Enyém 46-os, közelről a sima tyúkbeles analóg csatornák ocsmányak. Tényleg.
Node, ezt tudjuk, ilyen felbontás / minőség mellett a tévé már nem tud csodát tenni. Viszont ha távolabb mész néhány métert, akkor a színek élénkek, és tényleg kellemesen nézhető az adás.Már rögtön egy 720-as anyagnál is látványos a javulás.
Nem kell félni, a tévé szuper.Trust is good, control is better!
-
eax1650
aktív tag
válasz Csabi8507 #36555 üzenetére
Hali Mindenki!
Izgalmas ez a garancia dolog! Miért a vevőnek kell izgulnia! Mi az, hogy „ha sikerül beregisztrálni a samsung klub weboldalán”?! És ha nem? Miért nem az ELADÓ regisztrál be? Vagy mondaná azt, hogy tutira tudsz reggelni, csak azért nem Ő, mert nem akarja előlem lenyúlni a „kedvezményeket”, vagy mit. És mi van, ha egyszer csak megszűnik/megbukik a bolt? Mistral/Bluefish. Egy nem holis gari papír előállítása mögött nem áll túl nagy fejlesztőmunka.
Jaa! Mert a beszerzési forrástól csak ilyen feltétellel lehetett kedvező árfekvésben vásárolni? Az esetleges alkatrészt/munkadíjat oldják meg okosban. Nyilván van „saját” szerelőjük. Alkatrész elérhető, szakismeret sem kell már igazán! Némi rutin, tipikus hibák. A szerelők a hatékonyság miatt csak paneleket cserélnek. Nem éri meg a hibakeresésre fordított pöcsölés/óra.[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
guriga1234
addikt
válasz Csabi8507 #36517 üzenetére
Köszi, erről most hallok először. Eddig úgy tudtam, hogy az AH csinálja a földfelszíni digitális adást.
Szerintem menj el egy üzletbe, és próbálj rákeresni azokra a csatornákra. Tudod, a papír mindent elbír, de a puding próbája az evés. Ha tudod fogni, akkor nyertél, ha nem, akkor peched van. -
iipenwin
csendes tag
válasz Csabi8507 #36064 üzenetére
Hali.
Samsung készüléket vettem a 220volt áruházban 219.400,- pengőért. Először digitalko és műszakiplaza között variáltam de VIGYÁZAT!!!!! A garancia direkte hibásan van mindenhol feltüntetve illetve félrevezetően. Pl. a digitalkónál 3 év szerepel, végül kiderült, hogy csak 1 év teljeskörű és +2 a főbb alkatrészekre. 220voltnál 2 év teljeskörű +1 a főbb alkatrészekre. Árkülönbözet 1.500,- pengő. Nekem nagyon fontos szempont volt a gari időtartalma. Mondjuk ez mindenkinél más. Szállítás a kért időpontra megvalósult. A panel csodálatos. A nappalik királya. Külső HDDről .avi és .mkv fájlokat játszok le gond nélkül feliratokat felismeri. Képe nagyon szép. Érdemes az összes eddig látott filmet újból megnézni mert rohadtul más az élmény. Egyetlen negatívum eddig az összeszerelésnél amikor a talpra feltennéd a tv tartóját kicsit ügyeskedni kell a csavarokkal. Maga a talp részen lévő kemény műanyagba nem mennek bele teljesen a csavarok ezért kotyog a tv tartó elem. Megoldás: csavarokból fél centi lenyissz és máris tökéletes.
Ha nem vagy denevér akkor a tv alap hangszórói elégségesek. Csak ajánlani tudom.
Üdv. -
őstag
-
őstag
válasz Csabi8507 #36064 üzenetére
Ez alapján tudsz elindulni. Én a pc-dream kft-től vettem, mert adtak hozzá kábeleket is és olcsó is volt. Nem magyar samsung hologramos garanciajegyet kaptam, de segítőkészek voltak nagyon, mondták, ha bármi baj van, nyugodtan forduljak hozzájuk, ha magyar samsung szervíz szarakodna. Pc-dream keresőbe és többet megtudhatsz. Ha gondolod, telefonáld végig az összes boltot és így könnyebb lesz választani. Én semmiképp nem adnék +80, de még +30 ezret sem ugyanazért a tévéért, ha meg lehet venni olcsóbban is. Manapság már teljesen normális dolog netről rendelni, semmi rendkívüli nincs benne.
Mod: pixmania-tól semmiképp se rendelj, arról a cégről még jót nem olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz Csabi8507 #35863 üzenetére
Még valami, bár nem csak neked szól.
Manapság sok helyen reklámozzák a LED tévéket. Amellett, hogy jóval drágábbak, nem biztos, hogy jobbak is. A LED annyiból LED, hogy a háttérvilágítás LED-es, ami maximum a fogyasztásban jelent valamit (kevesebbet fogyaszt valamivel, de nem sokkal). A B650-es sorozat nem LED háttérvilágítású.
Bár itt többen még a teljes kikapcsolásra is buzdítanak, hogy az mekkora megtakarítást jelent fogyasztásban, mert hogy készenlétben világít egy piros LED az előlapon. Akik ezt írják, azoknak szerintem fogalmuk sincs, hogy egy LED mennyit fogyaszt. Ha még a készenlétért felelős elektronika fogyasztását is hozzászámoljuk, éves szinten sem jönne össze egy fagyi ára. Ennyit a nagy megtakarításról. -
guriga1234
addikt
válasz Csabi8507 #35863 üzenetére
Nekem B652T4P van. Ez is a 650-es sorozat tagja. De ne rám, vagy másokra hallgass, hanem mérd fel az igényeidet, nézd meg a saját szemeddel, és ha neked megfelel, akkor dönts csak mellette. Nálam nem pénz kérdés volt, hogy milyet vegyek, mégis ezt választottam. Talán ez mond valamit.
-
anrab
addikt
válasz Csabi8507 #35808 üzenetére
a 8-asokban van még internet és DLNA. a H-ra végződő mind MPEG4 DVB-T/C. tudják a 100Hz-t és 24p-t 2/2-3/2 mozgás lebontással jeleníti meg! a multimedia-val nem vagyok tisztába hogy mit kell csinálni a philips-sel, de a fórum szerint jobb a samu. a tv adásokat a philips jeleníti meg jobban. más technikát használ a képalkotásra. nem tudom melyik lenne jobb vétel.
-
anrab
addikt
válasz Csabi8507 #34917 üzenetére
tisztességesek voltak!
míg a TVSTORE nem is értesített. nekem kellett telefonálgatni és két hét után meguntam /a szállítási határidőn túl/ hogy basznak rám. akkor rendeltem a digital-ko-nál. de szerencsémre jobban is jártam mert a tvstore-nál 8404-et rendeltem 300-ért. még jó hogy nem jött. -
dh66e
veterán
-
z67
őstag
válasz Csabi8507 #34847 üzenetére
Nálam mindennek a kulcsa a garancia, ezen nagyjából le is mérheted a bolt korrektségét. Az hogy kinek a neve van a számla fejlécén számomra mindegy, max. annyi, hogy gondolni kell arra, a 8 napos elállás alatt Neked kell visszavinni a terméket, és ha ezt mondjuk Debrecenbe kérik...
Meg legyen annyi múltjuk, hogy feltételezzem 8 napig még létezik a cég. -
VGYke
addikt
válasz Csabi8507 #34394 üzenetére
2.) = Ha a lé és méret mindegy: Philips 52PFL9704...
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Symbio
senior tag
válasz Csabi8507 #29935 üzenetére
Összehasonlítási alapom nincs, de van 1/2 éve egy 7403-am 42-es méretben. Nem tudok rosszat mondani rá. A 7603 ua. csak 100 Hz helyett ambilight, szerintem nem jársz rosszul vele.
(nem hiszem, hogy találsz olyat itt, aki mindkét típust használta otthoni körülmények között, tehát objektív összehasonlítási alapja lenne) -
runner 125
nagyúr
válasz Csabi8507 #29698 üzenetére
..olvastam már 1-2 embert, akik onnan vásároltak, talán az egyik legolcsóbb netes shop.
Szvsz megéri netről vásárolni, akár 10-20-30% -kal is olcsóbb lehet az adott típus.
A garanciára viszont kérdezz rá mindenképpen -hivatalos gari legyen rá!
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Csabi8507 #21851 üzenetére
Csak annyit tudok ajánlani, hogy keress rá és nézz utána teszteknek, én mindig is a W4000-et néztem.
MPEG-4 jól jöhet a földi digitális adók vételére. Ha nagyvárosban vagy közelében laksz, akkor december 1-től m1, m2, Duna, TV2, RTL Klub fogható lesz digitális minőségben. Ennek nagyságrendekkel szebb a képe, mint kábelen (LCD tv-k kényesek a szemcsés képre)
Nézz utána a www.mindigtv.hu oldalon.⭐ Stella
-
Phelus
csendes tag
válasz Csabi8507 #20982 üzenetére
Ha már így kérdezed, akkor megragadom, az alkalmat, hogy írjak némi tapasztalatot a sajátomról, ami csak annyiban tér el attól amit te kinéztél, hogy 40 colos és nem 37 (tehát Samsung LE 40A551).
Még csak 3 napja van meg, tehát elég frissek a tapasztalatok
Először is a TV nálam kizárólag monitorként üzemel, eddig egy 32” -es LG-t használtam, de azt kinőttem .Szerintem a Samsung kinézetre egyszerűen gyönyörű (bár a lakk úgy vonzza a port hogy csak na :S) Van egy érdekes részlet is, amit sehol nem említettek és nekem teljesen új volt amikor bekapcsoltam : egy érdekes fehér fény világít a káva alól, és ezt lehet kapcsolgatni a menüből (először vicces, aztán inkább kikapcsoltam).
DVI-HDMI kábellel kötöttem össze a gépemmel, és minden gond nélkül sikerült beállítani az 1920*1080-as felbontást, a kép hihetetlenül éles a korábbi HD Ready LG után (meg jó nagy is ). A színekkel elvoltam egy darabig, de már sikerült belőnöm a nekem tetsző beállításokra. Kipróbáltam mkv-s HD filmekkel, és nagyon szájtátós élményt eredményez. Játékra is használom, a Far Cry 2 például állati jól néz ki ekkora felbontáson, és a red alert 3 sem semmi. (mondjuk kell hozzá egy elég jó gép is, ami bírja). És végül de nem utolsó sorban ekkora felbontáson és méreten, nagyon szuperül kifér két teljes dokumentum egymás mellett, ami nekem szintén elég fontos.
A menüje és a távirányítója kicsit kevésbé tetszik mint a korábbi LG-é, de ez gondolom megszokás és ízlés kérdése.
A gépen kívül egy Wii is rá van kötve komponens kábellel, ez is teljesen jól mutat.
Végül pedig azért kábel TV-vel is kipróbáltam, és nekem úgy tűnt, hogy határozottan jobban néznek ki rajta az adások mint a korábbi LG-n. A PIP üzemmód is jól működik, tényleg menő, ahogy a windows asztal egyik sarkában a TV kiteszi a kábel tv képét (bár ezt eddig is meg tudtam csinálni TV kártyával ).
Összességében én nagyon elégedett vagyok a TV-vel, és bátran ajánlom bárkinek. (legalábbis az enyémhez hasonló felhasználásra, mivel azzal kapcsolatban tudok nyilatkozni.)Üdv.:
Phelus
"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest