- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a 42-es méretkategóriában (106cm) fogok tv-t venni és lenne pár kérdésem:
- Képminőség terén a Panasonic, Toshiba, Sharp milyenekn a standard márkákhoz képest (Samsung, LG, Sony stb..)
Ami szempont nekem: 1080p Full HD, 100Hz, esetleg LED háttérvilágítás ha nem nagyon brutális az ára.
-
Brekecs
senior tag
Akkor passz az enyémhez van friss : 42pfl9664h_12_fus_eng.zip, English
Verzió: 000.026.066.000, Zip fájl, 44.29 MB, 2009-11-04 ezt találtam és meg is frissült !
innen :[link][ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
szendyfree
csendes tag
-
JuliuS
tag
válasz guriga1234 #38090 üzenetére
persze:
T-CHLCIPDEUC-2005.0 -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Új frissítés érhető el a Philips tv-k hez !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
JuliuS
tag
válasz guriga1234 #38064 üzenetére
a szokásos két dolog, ami hazai beállításokkal jön, az időjárás és a youtube
-
guriga1234
addikt
-
sonique
őstag
válasz guriga1234 #38085 üzenetére
ugylatom még mindig jo a magyar mentalitas ...
te meg inkabb csipkelödés helyett a korábban feltett kérdésemre is valaszolhattal volna -
sonique
őstag
válasz guriga1234 #38082 üzenetére
és akkor mi az UE ?
-
Hedgehanter
őstag
válasz guriga1234 #38082 üzenetére
Ennyi? En meg it turom a netet.... Koszi...
-
guriga1234
addikt
válasz Hedgehanter #38080 üzenetére
Az LE európai modell.
-
Drizzt
nagyúr
Na, akkor: bárkinek van bármilyen tv-vel használt usb-s vinyója?
Mondjuk azért egy minimum 160 gigás? Akkor vennék egy olyat valamerre kipróbálásra én is.I am having fun staying poor.
-
Hedgehanter
őstag
Mi a kulonbseg a Samsung LE meg az LN kategoria kozott? Csak ez hianyzik hogy "mindent" tudjak...
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #38076 üzenetére
Most találtam meg az adatlapját. Induláskor 4.7W-ot vesz fel, olvasáskor pedig 2.1W-ot. Szerintem a mai modern vinyoknak is elég ennyi áram. Itt van előttem egy SATA-s 250 GB-os noti vinyó, erre 5V 0,6A van írva, szerintem ezt is elvinné, csak nincs SATA-s mobil rack-em így nem tudom neked kipróbálni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Drizzt #38075 üzenetére
Samsung TV, és egy régi IDE-s 30 GB-os noti vinyó. Sajnos újabb vinyóval nem tudom kipróbálni. IBM Travelstar 4200 rpm 5V 1A van ráírva.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Drizzt
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
válasz Drizzt #38069 üzenetére
Nekem megy a tápcsati nélküli noti vinyó a TV USB portjáról. Lehet hogy egy kisebb fogyasztásút neked is elvinne.
-
miki03
csendes tag
válasz guriga1234 #37379 üzenetére
Szia! Nekem van adapterem mésem látja a tv-t. Lehet, hogy rosszul állítom be? Kezdő vagyok légyszives segíts! Köszi.
-
Sztojcsi
tag
[38046] Ebben tudna valaki segíteni?
Elég sürgős lenne. -
Drizzt
nagyúr
válasz n@p@lm #36687 üzenetére
Én ezt nem teljesen értem. Hogy lehet az, hogy a pc-n megy a nem külső tápcsatis winyó, a tv-n meg nem? Elvégre is a csatlakozó szabványa amit teljesíteni kell, mindkét esetben ugyanaz, nem?
Pl.: ez, akkor szerintetek menne tutira? Külső tápja van, usb csati is, mi kellhet még? Mondjuk a 7200-as rpm nem biztos, hogy valami iszonyat csendes.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
törölt tag
válasz vargapdavid #38061 üzenetére
Nálam 37lh3000-nél tökéletes a fekete.
-
sonique
őstag
válasz Hegyirabló #38062 üzenetére
ha a fekete ennyire fontos akkor inkabb Ledes hattért világitásut kéne nézned ...
-
nightshadow
veterán
Ár/érték arányban a két koreai a legjobb, azaz az LG és a Samsung. Amiket én az LG-ről olvasgattam itt is, meg más fórumokon, magamnak biztos nem vennék LG-t. Maradt a Samsung, s mindenképp 100 Hz-eset akarsz, akkor a Samsung LE-37B650 a legjobb választás, s bele is fér a 200k-ás keretedbe. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
LH5000 ugyan ez a méret.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Jó messzire visszamenőleg olvasgattam a topicot, de ennek ellenére felteszem a kérdésemet.
Eddig kinéztem az LG 37LH4000-et, de mondták, hogy botrány a feketéje. Én pont ezért szeretnék TVtuneres monitoros megoldásról átváltani LCD tévére, mert a fekete egyszerűen botrány volt filmnézés közben.
Tudna valaki ajánlani körülbelül 200ezres értékhatár KÖRNYÉKÉN olyan tévét, aminek szép a feketéje? Minimum 100Hz-es legyen.
Holnap mennék már megvenni, de az utolsó pillanatban beszéltek le az LH4000-ről.
Segítsetek légyszi.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Szoki
csendes tag
válasz tupacamaru #38059 üzenetére
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat. Igazából akkor úgy kérdezem a dolgot, hogy ha van hasonló árú mondjuk: Panasonic, Samsung, LG, Sony, Phillips márkájú LCD TV, akkor mik azok a döntő szempontok amiket figyelnem kellene, hogy el tudjam dönteni a korrábban leírt feltételeimhez melyikat vásároljam meg.
Üdv.
-
tupacamaru
veterán
Ez még éppen belefér a keretbe. A Gaba, Daewoo, Orion triumvirátustól szerintem mindenképpen jobb választás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Ebben az árban és méretben Gaba, Daewoo, Orion márkákat ajánlanám neked.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
JuliuS
tag
válasz guriga1234 #38050 üzenetére
frissítve van, a legújabbra pedig (2005), azt raktam fel, amit te linkeltél. hát akkor nem értem, de azért örülök neki, hogy ilyen egyedi
-
Szoki
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. TV vásárlás előtt állok, de nem tudom milyen márkát és típust vegyek. Nézegettem a fórumot, de konrét dolgokat (ami nekem megfelelő) nem találtam. A lényeg, hogy olyan 150e körül gondoltam 94, vagy 107cm -es átlóval. Ami még szempont számomra, hogy néha használnám számítógéppel is, de főként TV-re illetve film nézésre. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
-
tacpeter
csendes tag
válasz guriga1234 #38049 üzenetére
Nekem is csak átnevezve játssza le, de átnevezhetem akármire, kódolhatom MPEG2-be is attól még sajnos rossz a képarány. MediaInfo-ba is 16:9-et írt, ezért vártam hátha a TV is majd úgy játssza le. Na mindegy egyelőre marad, hogy 1920x1080-ba kódolok, úgy nincs gond, meg várom az elkövetkezendő FW-ket hátha egyszer majd lesz megoldás. Köszi, hogy megnézted.
-
anrab
addikt
-
törölt tag
Üdv!
Az Anti Drazzling (szemkímélő) fícsör mit takar? Mi történik iylenkor? Tapasztalható valami minőségromlás?
Egyébként PC-ről HDMI kábelen keresztül milyen jelet érdemes küldeni 24p-s tv-re? 24Hz vs 60Hz? -
-
sonique
őstag
valakinek valami épkézlább véleménye erröl !?!?
le szeretném cserélni a monitorom ami most egy samsung 971p
és nézegettem hogy LCD tv re vagy monitorra cseréljem
monitorban dell 2709w lenne kinézve ..na de lcd tv böl ami már led hattérvilágitásu néztem most egy
samsungot konkrétan ezt
E32B6000VWXXCkiváncsi lennék hogy mennyire rosszabb illetve jobb a minösége egy lcd tv nek egy monitorhoz képest
gondolok én is a valos szin megjelenitésre
? bites a képernyö panel pl ebben a samsungban mert sajna nem találtam rola most igy hirtelen ilyen informáciot ..
a penel tipusa ips s-pva .. stb ?mivel keveset nézek kifejezetten tv-t ezért inkabbcsak film nézésre és normal szamitogép hasznalatra lenne esetleg egy külsö hdd playerrel késöbb ...
még mint alternativa néztem ezt philips 32PFL9604H
elöre is köszi a segitséget
-
anrab
addikt
válasz guriga1234 #38045 üzenetére
letöltöttem pen-re kíváncsiságból és nem látott semmit a tv. utána átneveztem "pont" avi-nak, és ekkor már legalább látta a fájlt de nem játszotta le. mondjuk nem is számítottam rá.
-
Sztojcsi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a legolcsóbb 40" vagy 42"-os Full HD lcd tv-k közül ti mit javasolnátok? Fontos lenne hogy tényeg viszonylag olcsó legyen, tehát max 170ezer ft, lehessen rajta sima kábeles tévét is normális minőségben nézni, mert nálunk még nincs digitális adás. Azon kívül szeretném rákötni a számítógépemet is hdmi-n vagy dvi-n keresztül, és falra szeretném szerelni.
Eddig amiket néztem: - Samsung 40b530p7w 159.000ft
- LG 42LF2510 165.000 ft
- LG 42LH3000 166.000 ft
- Sony KDL 40L4000K 159.000Ft (csak egy újságban láttam akcióban ennyiért, interneten már nem is nagyon láttam hogy lenne bárhol, gondolom valami kifutó modell vagy ilyesmi.)Tudnátok mondani valami tapasztalatot, vagy tanácsot, hogy ezek közül melyik a legjobb vagy esetleg más modell ebben a kategóriában?
-
snipr
aktív tag
válasz guriga1234 #38042 üzenetére
Köszi a probát... és én bocs ha hulyen fogalmaztam... egyszer az eletben csak megertjuk egymast ugyfest ... nekem is az osszes HDMI az erositobe megy azert nem tunt fel mikor probalgattam a tv-t...
-
guriga1234
addikt
Oké, végre felfogtam, és ki is próbáltam. Nem küldi tovább.
Bár én a hangot az erősítőbe küldöm közvetlenül, vagyis nem a tévén keresztül adom ki az erősítőre. Rá van az erősítőre dugva a tévé is, de azt az üzemmódot csak akkor szoktam használni, ha a tévé hangját akarom kierősíteni, vagy ami DLNA-n jön neki. Bocs, ha eddig megtévesztettelek. -
Viperator
őstag
válasz guriga1234 #38037 üzenetére
Nekem régi, jó síkképernyős tévém van. LCD-re szeretnék váltani. Ezért tanácsot várok, hogy melyiket érdemes venni, stb. Persze utánanézem a paramétereket! (igazából eddig nem foglalkoztam az LCD-vel....)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
tacpeter
csendes tag
válasz guriga1234 #38036 üzenetére
Akkor hagyjuk a számokat. Itt egy nyers mintavideó Canon HV20-as HDV kameráról:
http://hv20.info/yopu/baseball-beach.m2t
Na ezt nekem sehogy se rakja ki a TV teljes képernyőre (16:9), ha esetleg meg tudnád nézni te is, azt megköszönném. Amúgy nekem is P-s a tv. -
snipr
aktív tag
válasz guriga1234 #38032 üzenetére
Na várjál, kezdem elolrol ezekszerint marha rosszul fejeztem ki a mondokámat...
----
#38022 johnny82
Akkor elvileg tovább kéne tudja küldeni a hdmi-n érkező 5.1-et is, nem? Na mindegy, köszi. Majd még próbálkozok azért!
#38022 Guriga1234
Persze. Tovább is küldi (ha kap).
----
Lehet hogy azert nem hallja mert DTS-t probal tovabbitani? ... majd kis keresgeles után olyat is talaltam, hogy AC3 sem megy ki az optikai kimeneten ha a TV azt eredetileg a HDMI-n kapta, csak akkor ha a sajat mediaplayerevel játszol le valamit! Ez ugyben erdeklodom ez valos?! (mert ha igen, akkor Johnny82 problemaja nem csak DTS miatt lehet... kiprobalnam, de eldobozoltam már a tv-t, csak kiprobalas celjabol neztem meg, nem itthon fogom hasznalni)
Köszi!
-
guriga1234
addikt
válasz tacpeter #38033 üzenetére
"(4,3)*(4,3)=(16,9)" - ezt biztos, hogy nem így gondoltad! (4,3)*(4,3)=(18,49)
Nekem P-s van (mint állítólag neked), de nincs ilyen problémám. Igaz, nekem nem HDV-s kamerám van, hanem AVCHD-s, de tudok én is 1440x1080-ban felvenni, ha gyengébb minőséget akarok rögzíteni. -
Viperator
őstag
válasz guriga1234 #38034 üzenetére
Köszi a választ!
- kb. 2,5 méterről nézünk a tévét - vagyis 2,5 méter távolság //nagyszoba//
- FullHD-re és hosszú távra gondoltam
Ha jól értettem, hogy itt nem ajánlják a 32-es LCD-t, mert más panellel szerelik fel, mint a nagyobb átmérőjűeknél. Igaz?
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
guriga1234
addikt
válasz Viperator #38028 üzenetére
Akkorát érdemes venni, amit abból a távolságból, ahonnan nézni fogod, számodra elfogadható képet produkál egy sima analóg, vagy digitális adás.
Ha csak HD-s tartalmat nézel, akkor akkorát, amennyire futja a pénzedből.
P-s és W-s csak a Samsungoknál van így megkülönböztetve. Az alapvető eltérés a CI+ illetve a CI bővítőhelyben van. -
tacpeter
csendes tag
válasz guriga1234 #38010 üzenetére
Nem élek tévedésben, pixelarányról beszéltem és nem képarányről, a HDV szabvány nem négyzet, hanem 4:3 arányú téglalap alakú pixelekkel dolgozik, így lesz egy 4:3-mas kép 4:3-mas arányú pixelekkel (4,3)*(4,3)=(16,9). De sajnos a TV nem tud még vele mit kezdeni.
-
sonique
őstag
(#37984) ????
-
snipr
aktív tag
válasz guriga1234 #38027 üzenetére
Felreértesz... én konkretan a B650-rol beszelek... ugy remlik, hogy optikai kimeneten csak akkor ad ki DTS-t ha a sajat medialejatszojat hasznalod, ha HDMI-n kapja, akkor azt nem tovabbitja... (sőt most eleresztetetm egy gyors keresest, és kulfoldi forumokon panaszkodnak AC3-ra is)... Ebbol mi igaz?!
-
Viperator
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, mekkora LCD tévét érdemes venni? Kis lakásunk miatt 32 collosra gondoltam, nem tudom, hogy jó-e a 32? Vagy inkább nagyobbat vegyek? (37 vagy 40?) Mit takar a P-s és a W-s? Melyiket érdemes venni?
Előre is köszi a választ!
-
JuliuS
tag
válasz johnny82 #38013 üzenetére
"Meg szerintem nagyon drága lenne egy 10 méteres digit kábel."
Nehogy megrettenj az egyes boltokban található 15 ezer (vagy a komplett elmebetegség 30 ezer) forintos áraktól, keresgélj tovább, 10 méteres (aranyozott végű) kábelt már 2-3000 forint környékén is lehet venni. és ugyanolyan jó lesz, éppen azért, mert digitális (mitől lenne rosszabb?)
A múltkor kellett egy 1,5 méteres kábel, ezért érdekességképpen szóba elegyedtem egy médiamarktos eladóval, hogy ugyan mit ajánlana, persze jött a méregdrága kábelekkel. aztán amikor megkértem, mesélje már el, miért is jobb az, mint a szintén náluk kapható 3000 forintos, jött a tipikusan analóg kábelekre jellemző tulajdonságokkal. rávilágítva a hdmi kábel digitális mivoltára, már elfogytak az érvei és inkább elment gyorsan másnak "segíteni".
-
snipr
aktív tag
Nincs valami kavar a DTS-el itt is? Mintha olyasmi rémlene, hogy DTS pass trough hdmi-n nyista... (nálam az erositobe megy minden hdmi-n, igy nem tudom, csak emlekezetbol kavarok )
-
őstag
válasz guriga1234 #38021 üzenetére
Akkor elvileg tovább kéne tudja küldeni a hdmi-n érkező 5.1-et is, nem? Na mindegy, köszi. Majd még próbálkozok azért!
-
őstag
válasz guriga1234 #38016 üzenetére
A kérdésem egyben link is volt, utalva a problémámra. DLNA-n keresztül amúgy továbbküldi az 5.1-et az erősítőnek?
(#38018) anrab : köszi a linkeket, majd olvasgatok.
[ Szerkesztve ]
-
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
A #37918-ban leírt problémát egészíteném ki a következő tapasztalattal:
Amennyiben a gépet és a TV-t hdmi-hdmi vagy dvi-hdmi (mindegy melyik) kötöm össze és a TV-re 24Hz-es profilt teszek, akkor a gépből a hangkártyán az erősítőbe kivezetett hang el fog csúszni.
Ilyennel találkozott már valaki? Vagy, ha valakinek van hasonló módon összekötve otthon, akkor működik hibátlanul?
-
guriga1234
addikt
válasz johnny82 #38013 üzenetére
Az eredeti kérdésed ez volt: "Még senki nem kötötte össze a B650-et erősítővel?". Erre írtam azt, hogy nekem össze van kötve (egy optikai kábellel).
Mivel én monitorként nem használom a tévét (van monitorom is), ezért a PC nincs is összekötve a tévével, mert nincs miért. Viszont egyes PC-s tartalmak meg vannak osztva, és DLNA-n keresztül szedi a tévé a PC-ről. -
anrab
addikt
válasz guriga1234 #38011 üzenetére
"ha le van töltve, akkor miért nem azt nézed?" nem tudom. lehet hogy mazohista vagyok.
reklámok közben pedig mint mindenki én is nyomkodom a távirányítót.
gondolom hangulat kérdése. -
őstag
válasz guriga1234 #37977 üzenetére
Van valami ötleted a problémámra? Neked hogy van összekötve?
(#37978) anrab: mert az erősítőmön sajna nincs hdmi be-/kimenet és a lehető legkevesebb kábellal szeretném megoldani. 10 méteres kábeleket kellene vegyek. Még nem vettem 10 méteres hdmi kábelt se, csak egy kis optikai kábelt, ami a tévéből megy az erősítőbe. Mivel hdmi-n megy a kép és hang is, ezért akartam először tévébe és onnan erősítőbe. Meg szerintem nagyon drága lenne egy 10 méteres digit kábel.
(#37979) pincehely: azt mondod, hogy alap esetben a hdmi-n nem 5.1, hanem csak sztereó jön ki? Hol kell ezt megnézni?
Ebből gazdálkodhatok: tv + erősítő + dvd + vga + alaplap. 10 méteres kábelek kellenek, hogy el tudjam vinni a fal mellett. Mit ajánlotok?
-
anrab
addikt
válasz JuliuS #38006 üzenetére
nem is vitatom hogy fényvillogtatásoknál bekockásodik a tv2, de azért nem ilyen vészes a helyzet. (szinte felismerhetetlen a kép extrémebb esetben) nekem az a pár pillanat nem nygyon számít. egyébként teljesen egyet értek veled. és szoktam olvasni zhagyma hozzászólásait. ebből kifolyólag fogalmaztam így: "van olyan szolgáltató amelyik nagyobb bit streemmel ad. /ha jól írom/ gondolom ott jobb a minőség. de nem biztos hogy amennyivel drágább az ingyenestől , annyival jobb is."
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
(#37984) ????
-
tacpeter
csendes tag
Hello! Adott egy Samsung 40B650T2P. Van a videokamerám, ami HDV szabványban rögzít tehát 1440x1080i. Amit átjátszok a számítógépbe róla nyers anyagot az MPEG2 formátum szintén 1440x1080i, 25 Mbps, és a pixel ratio 1.333 ettől lesz 16:9-es képarányú. Miért van az, hogy a TV figyelmen kívül hagyja a pixel arányt és 4:3-ban adja a képet? h264-be szoktam kódolni, amit mkv-ba rakok, ott is 1.333-mat állítok be pixel aránynak, de így se jó. Tudtommal a T2W-s Samsungoknak volt ez a nyűgje, de úgy látszik a P-snél is fennáll ez a hiba. Kár, hogy New Age csak az előbbire adott ki javítást.
Érdekes, hogy a videokameráról közvetlenül HDMI kábelen kiadva jó a képarány, nyilván ott a kábelen keresztül mégiscsak figyelembe veszi a pixel arányt. -
JuliuS
tag
"digikábel a tv-be jobb, mint set top box scarttal akármelyiknél."
bárcsak így lenne. sajnos a digi néhány csatorna esetében igencsak spórolósra veszi a figurát, legjobban ez talán vetélkedőknél egy konfettieső vagy tűzijáték esetén látszik, a kicsi sávszélesség okozta kockásodás (szinte felismerhetetlen a kép extrémebb esetben) formájában, de az átlagos tévéképen is azonnal látszik, hogy itt bizony izzad szegény tévé, hogy a gyenge jelből ki tudjon hozni valami elfogadhatót. és ez független a tévé típusától, itt magával a sugárzott jellel van a gond. nekem előtte upc volt, hát van különbség, hiába a többszörös digitál/analóg átalakítás, mégis jobb a kép scartos stb-n. azért vannak szebb - nagyobb sávszélességgel sugárzott - adások. de erről zhagyma tudna igazán mesélni, leginkább a digis topicban (ott még off sem lenne ).
összefoglalva: azzal, hogy közvetlenül a tévébe dugod a kábelt, kihagyva mindenféle stb-t, elméletben szebb képet kell kapnod az analóg stb-kénél. csak sajnos a digi ezt a legtöbb esetben nem használja ki.
-
JuliuS
tag
válasz guriga1234 #37975 üzenetére
Egyébként ez érdekes, nekem a mai napig magyar a youtube, pedig a 2005 van fent. szóval ha szeretnéd, biztos vissza tudnád állítani te is. mindezt csak azért írtam le, hátha valakit csak ez tántorított el eddig a frissítéstől.
-
anrab
addikt
válasz napata #37998 üzenetére
digikábel a tv-be jobb, mint set top box scarttal akármelyiknél. miért is nem hdmi-s a set top box? mert ha már a set top box-ból jön hdmi-vel akkor nem biztos. voszont több a scatlakozás és ezáltal a hiba lehetőség de ennek nem lenne szabad rosszabbnak lennie.
/gondolom/
Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Napelem
- AutoCAD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- További aktív témák...