Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Hali!
Nagyon szemezek egy Samsung LE37B650 tv-vel, meg tudna mondani vki, hogy mi a kulonbseg a 650/651/652 es a tobbi kozott? Nekem ugy tunt az utolso szam vmi szinkod, de biztos tevedek. Egyebkent ez jo monitornak? Milyenek a tapasztalatok? Ez legyen inkabb vagy egy Sony Bravia KDL-32W5500? -
Reinhardt
őstag
Koszi a valaszokat, akkor a Sony felejtos.
Nekem is az a problemam, hogy vagy 32"-os vagy 37"-os tv fer csa el ott ahova tervezem, mertem mindent de en meg faragni se tudok. -
Reinhardt
őstag
Hi!
Megprobalom leirni a problemam, remelem ertheto lesz. Kb 2 honapja hozzajutottam egy Sense 32" FullHD LCD TV-hez (ne nagyon keresse senki, nincs sok informacio rola, valoszinuleg az ebuyer.co.uk webes aruhaz sajat markaja, amikor vettem akkor nagyon olcso volt es akkor meg csak ez szamitott).
Hazavittem, osszelottem a laptopommal (Toshiba Satellite P200, Ati Radeon mobility HD2400 HDMI kimenettel), akkor ha jol emlekszem Win 7 volt rajta, es valamiert az 1920x1080-as felbontasu kep nem ert ki a monitor szeleig, korben volt egy 2-3cm-es fekete kerete. De a Catalyst-ben volt egy csuszka amivel nagyitani es kicsinyiteni tudtam a kepet es ugy szepen fel tudtam nagyitani a kepet, hogy ott legyen ahol lennie kellene. Kesobb valtottam Vistara, ahol nem emlekszem ilyen problemara, de a Vistat nem szeretem, ezert lett belole XP. Xp-vel sem volt ilyen gond, ott viszont filmnezes kozben kb percenkent vegigmaszott egy csik a tv tetejetol az aljaig kb 5 masodperc alatt. igen zavaro.
Szoval eljutottam odaig, hogy tegnap vettem egy gepet (Biostar TA790GX128, PowerColor HD 4870 1GB) es gondoltam megint kiprobaljuk a Win 7-est.
Most ismet az a problemam, hogy mindegy hova dugom a HDMI kabelt a gepbe (vidkari 1-2 DVI port, alaplap DVI vagy HDMI port) a kep megint nem er ki a TV szeleig, de mar csuszka nincs a catalyst-ben.
Van vkinek otlete, hogy mit lehetne csinalni? Vistat nem nagyon szeretnek hasznalni. A TV-n van egy zoom funkcio vagy keparany valto gomb, amit ha megnyomok (FULL1 / FULL2) akkor a kep nagyobb lesz de meg igy is van egy 1 cm-es keret.
A felbontas 1920x1080@60Hz, ha atallitom 1920x1080@24Hz akkor tokeletes a kep attol eltekintve, hogy kifolyik a szemem...Jelenleg gyujtom a penzt egy Samsung LE32/37B650-esre, de az kb 2 honap mulva lesz, szoval ez sem megoldas.
Remelem van olyan aki eljut a vegeig es tud tanacsot adni.Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Ha csak a kep es a szamitogeppel valo tokeletes kapcsolat szamit, akkor melyiket kene megvennem?
LE32B650
UE32B6000 -
Reinhardt
őstag
Mi a különbség a Samsung LExxA650 és LExxB650 között.
-
Reinhardt
őstag
Sharp AQUOS LC32LE600E LED TV manualjat nezegettem, es ezt a tablazatot talaltam:
akkor ezt a tv-t ha osszekotom a gepemmel, mindegy, hogy min keresztul, nem lesz kepes a Full HD felbontasra?
-
Reinhardt
őstag
LE40B620 csak annyiban kulonbozik a LE40B650-tol, hogy nincs benne a halozati bemenet?
Wifi modullal meg el lehet azert erni az Internet@TV-t?
UE32B6000, nem tud lejatszani filmet, csak a kep meg az mp3 lejatszas mukodik rajta, meg lehet ugy hackelni mint az B550-es LCD-ket, hogy mukodjon a video is? -
Reinhardt
őstag
válasz Reinhardt #34562 üzenetére
LE40B620 csak annyiban kulonbozik a LE40B650-tol, hogy nincs benne a halozati bemenet?
UE32B6000, nem tud lejatszani filmet, csak a kep meg az mp3 lejatszas mukodik rajta, meg lehet ugy hackelni mint az B550-es LCD-ket, hogy mukodjon a video is? -
Reinhardt
őstag
válasz Reinhardt #34607 üzenetére
Es panelkulonbseg van -e a ketto kozott?UE32B6000, nem tud lejatszani filmet, csak a kep meg az mp3 lejatszas mukodik rajta, meg lehet ugy hackelni mint az B550-es LCD-ket, hogy mukodjon a video is?
-
Reinhardt
őstag
A Samsung LE40B620 és UE32B6000 tv-k a Samsung USB-s Wifis kütyüjével rávehetőek az Internet@TV-re?
És az UE32B6000 szofverfissítéssel vagy valahogy le tud játszani videókat? -
Reinhardt
őstag
Hi!
Ugyan mondtam, hogy nem fer be, de azert megvettem a Samsung LE40B650-et.
Par napja nyuzom mar. Probaltam a kepet beallitani, hogy meg jobb legyen, de be kell lassam nem ertek hozza. Ha esetleg vki tuna kuldeni egy komplett leirast, hogy szerinte, hogy a jo en szivesen kiprobalnam. Egyebkent mint monitor hasznalom.
A beepitett filmlejatszas nagyon bejon, kar hogy a HD-s filmjeim 80%-a DTS hanggal van.
Ezen fognak valtoztatni egy kesobbi frissitessel vagy hardveresen nem tudja?
Ja es a filmeknel ha tobb hangsav van lehet valahogyan valtani?Elore is koszi.
-
Reinhardt
őstag
válasz guriga1234 #35756 üzenetére
35757 hozzaszolas, es gozom sincs hogyan lehetne megszurni.
Nem lenne egyszerubb megvalaszolni, vagy belinkelni a valaszt??
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest