Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
válasz olahjana #46800 üzenetére
pontosan igy gondoltam, hogy igy gondolod
A kicsi, laptop-os külsővinyók megérik a pénzüket, nekem egy 500-as van, SAMSUNG, picike fehér házba építettem, és van hozzá egy klassz bőrtok, így olyan mint egy PCM CIA kártya, maximum, a nagysága ingzseb-barát...
nem került az egész 20e-be... -
ezso
tag
válasz olahjana #46228 üzenetére
A telefunken már akkor is műszaki cikkeket gyártott, mikor a Samsung még nem is létezett.
Persze ma már a Telefunken is csak egy név, aminek a belsejét a Vestel elektronic gyártja.
A kérdezőnek pedig válaszolnék, hogy igen, többségében Samsung és LG panel található ezekben a no-name készülékekben.
Semmivel nem rosszabbak, mint a Samsungok, csak a márkanevet nem fizeted meg.(persze itt kategórián belül gondolkodj, ne egy LED-es Namnyunggal hasonlísd össze)
Ilyen fantázianevek a Techwood, Alba, Telefunken, Waltham, Höher, Grandin, Tucson. Proline, Prosonoc, etc. Van még, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ezeket Samsung kijelzővel, Mpeg4 tunerrel, Magyar menüvel, PC és USB bemenettel, az expressz.hu -n 70-75ezer körül megkapod. A szervíz menüben ellenőrizhető a kijelző típusa.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
dh66e
veterán
válasz olahjana #46197 üzenetére
Ez hiba.Ne hagyjátok magatokat átverni,mert ez nem normális jelenség!Amennyiben széttárják a kezüket akkor asztalra verés és pénz vissza. Lehet még szerencsétek is lesz mert az újat most megkapod annyiért amennyiért a régit vetted.
Amennyiben a felhasználói kézikönyvben szerepel a "búgás" mint normális jelenség akkor én kérek bocsánatot.[ Szerkesztve ]
-
zhagyma
őstag
válasz olahjana #46197 üzenetére
" ... no para. ez normális ritka kivétellel mind zúg. gond nem lesz belőle ..."
Normális esetben nem szabad zúgnia. Minden esetre egy kapcsoló üzemmódú tápegység vagy CCFL inverter "zúgás" lehet, hogy nem túl jó jel. Már megint ez a folyamatos költségcsökkentés / profitmaximalizálás a minőség rovására megy ...
-
simi12345
tag
válasz olahjana #45893 üzenetére
Hali. A vinyó rádugásától számítva mennyit vártál hogy feljöjjön a mediaplay? Mert ha rádugtad és egyből megnyomtad a media gombot akkor lehet hogymég nem olvasta be a tv. Én kérdeztem itt valakitől és neki 25 mp volt mire beolvasta az 500Gb-os vinyóját majd 450Gb-nyi adattal. Nekem 320-as van és kb 10 mp alatt ugrik fel a mediaplay. Viszont ha egyböl megnyomom a media gombot akkor azt irja a tv hogy nincs csatlakoztatva semmi. lehet hogy egy kicsit várnod kéne. Ha nem olvassa igy sem akkor nem tudom mi lehet.
-
hedgehog01
tag
válasz olahjana #44192 üzenetére
Tavaly novemberben megvettem a tv-t, átállítottam, azóta úgy van.
A pip-et is én írtam. Akkor megy (elvileg), ha a beltéri és a pc is be van kapcsolva és a hdmi-n keresztül a tv a megjelenítő. Ha a pc-s képre kapcsolsz, a tools gomb megnyomására a menüben meg kéne jelennie a pip funkciónak is. Azt nem tudom, hogy akkor is megy-e, ha a scarton keresztül a beltéri jele van a képen, próbáld ki! -
joshua7
veterán
válasz olahjana #41829 üzenetére
Neem. Film/sorozat nyilván onnan menne, de net közelről. Wireless-t meg egyelőre nem akarok. 40-est milyen nézni mondjuk egy méterről? OK, azért jóval nagyobb, mint egy 32-es, de akkor is érdekelne.
Ja, engem 2 érdekel: 32B550 és 650, azoknál lista megvan a 20/30k mínusz.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz olahjana #41820 üzenetére
Azt néztem!
Ez a 100k egy 32B550-ért erősen elgondolkodtató így is. Alternatíva egy 24-es h-ips paneles Dell U2410 lenne, de az alsó hangon is 130k.tupacamaru: nyilvánvalóan csak személyes vizsgálódás után hoznám el én is. De az nem gond, mert Pesten vagyok.
Semper Fi
-
tupacamaru
veterán
válasz olahjana #41820 üzenetére
Én is ott néztem a 32B550-et 100k-ért.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
laszlo168
senior tag
-
laszlo168
senior tag
válasz olahjana #40396 üzenetére
Ez igy van, szerencsére a biztositó fizetett, de mert megvolt a tv minden papirja, mármint a számla, viszont előtte szakszervizben be kellett vizsgáltatni hogy nem javitható, de ezt ismerős szervizes elintézte, adott olyan papirt amit a biztositó elfogadott, viszont igy is pénzbe került a vizsgálat 4000, de megérte
-
SpeedR
őstag
válasz olahjana #40385 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs erről, nem vagyok szervizes. Nem tudom, hogy mennyi idő alatt jönnek elő a hibák, de sanszos, hogy ha valami működik egy évig az nem jelenti azt hogy örökké működni fog. Hibás tv-k elő szoktak fordulni itt a fórumon is. Pont tegnap írta valaki, hogy az új tv-je folyamatosan újraindulgat és szintén tegnap írta másvalaki, hogy a Samsung szervizben hegyekben állnak a hibás tv-k. (de szerintem a Samsung helyébe tetszés szerint behelyettesíthető bármelyik másik márka is)
-
SpeedR
őstag
válasz olahjana #40380 üzenetére
A hivatalos Samsung gari egyfajta biztonságot ad, mert van rendes, minőségi szervizhátterük. Egy kereskedő ilyennel nem rendelkezik, általában foglalkoztatnak 1-2 tv szerelőt, akik a sufniban vagy össze tudják barkácsolni a hibás tv-det, vagy nem. Ha nem, akkor sanszos, hogy valami hülye szöveggel megpróbálják rád hárítani a felelősséget.
Nem azt mondom, hogy nem létezhet korrekt hely, ahol értenek is hozzá, és rendesek is, de a tapasztalat mégis az, hogy a hivatalos Samsung gari sokkal nagyobb biztonságot ad. -
tupacamaru
veterán
-
SpeedR
őstag
-
SpeedR
őstag
válasz olahjana #40368 üzenetére
Ennyiért a Samsung 40B550 a best buy. Sőt ennél a modellnél tudtommal nincs olyan szintű panel lottó, mint a B650-nél. Eddig én csak SQ paneles B550-t láttam, és külföldi fórumokon is csak ilyennel találkoztam.
VGYke
Nekem ugyan nem digi van, hanem pr telecom, de itt Magyarországra állítva is megtalálta az összes digitális csatornát. Antenna forrásnak ugye a "kábel"-t választottad? -
emre33
addikt
válasz olahjana #34468 üzenetére
?garancia elvesztése? Juj ilyeneket honnan veszel?
Elöször is nyugalom- Semmi pánik.
Gyár által támogatott funkció. HDD-t rákötöt, távírányítón lesz pér gomb, amit megnyomsz, és hupsz indul a film
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest