Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
válasz
Depression #35764 üzenetére
Elalvás időzítéshez leggyorsabban a tools gombbal jutsz el, megnyomod és kiválasztod az auto kikapcsot (1 tools+4 nyíl lefele), nem kell bemenni mélyebben a menübe. Nem tudom, hogy tanítható-e a távkapcs. Van benne auto hangerő, még nem tapasztaltam reklámok alatt, de szerintem arra vonatkozik.
Szubjektív, de nekem sem tetszett a távirányító, de egyre jobban bejön. Meg tudja világítani a gombokat s ami a nagyon jó benne, hogy ha megnyomod a pilács gombot, nem világít egyfolytában, hanem elalszik, és ha megnyomsz újra egy gombot, újra felvillan. Szóval nem kell állandóan nyomkodni, ha meg akarod világítani a gombokat. Elég egyszer megnyomni este 7-kor a bekapcsoláshoz, valamint reggel a kikapcsoláshoz. Ez nekem nagyon tetszik!
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest