Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
válasz
Depression #35764 üzenetére
Elalvás időzítéshez leggyorsabban a tools gombbal jutsz el, megnyomod és kiválasztod az auto kikapcsot (1 tools+4 nyíl lefele), nem kell bemenni mélyebben a menübe. Nem tudom, hogy tanítható-e a távkapcs. Van benne auto hangerő, még nem tapasztaltam reklámok alatt, de szerintem arra vonatkozik.
Szubjektív, de nekem sem tetszett a távirányító, de egyre jobban bejön. Meg tudja világítani a gombokat s ami a nagyon jó benne, hogy ha megnyomod a pilács gombot, nem világít egyfolytában, hanem elalszik, és ha megnyomsz újra egy gombot, újra felvillan. Szóval nem kell állandóan nyomkodni, ha meg akarod világítani a gombokat. Elég egyszer megnyomni este 7-kor a bekapcsoláshoz, valamint reggel a kikapcsoláshoz. Ez nekem nagyon tetszik!
Aktív témák
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest