Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool79
csendes tag
Sziasztok,
Követem ezt a topicot pár hónapja,akkor még Ninebot D28-am volt,ezt eladtam és nemrég vettem egy ilyen "hülyegyerek" Kukirin G2-őt...
Néhány napja van meg,de már 100km fölött mentem vele,tudom ez semmi,de gondoltam megosztom a kezdeti tapasztalatomat,mivel én nem videók alapján itélek meg egy eszközt,hanem használat közben.
Mikor megérkezett,átnéztem az összes csavart,guminyomás,fékek,ahol kívánta kis olajat kapott (bowdenek).Jó kiállású,masszív gép,nem látok rajta semmi übergagyit,nekem kimondottan tetszik.Terepgumival szerelik,ami aszfalton(nem megyek terepre) egyrészt kicsit hangos,másrészt a tapadás sem tökéletes,de nem csúszik meg azért.
Majd ha lekopik,kap utcai gumikat.Rúgózik ugye elöl-hátul,nincs vele semmi gond,teszi a dolgát,be kell állítani súlyhoz.
Taposó épp elég széles (42es csuka),kicsit talán rövid,de hosszabb távon ha nincs kanyar,egymás mellet van a lábam,így kényelmes.
Nagyon tetszik,hogy van normális index elöl-hátul,ami nappal is látható és jó helyen van.D28-hoz képest más világ.
Hatótávról annyit,ha nem sietsz és beéred 25-30km/h val,50km kihozható.
Egyébként nem kattog,nem csattog,nem akar szétesni.Persze tudom majd idővel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest