Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cool79

csendes tag

Sziasztok,

Követem ezt a topicot pár hónapja,akkor még Ninebot D28-am volt,ezt eladtam és nemrég vettem egy ilyen "hülyegyerek" Kukirin G2-őt...
    Néhány napja van meg,de már 100km fölött mentem vele,tudom ez semmi,de gondoltam megosztom a kezdeti tapasztalatomat,mivel én nem videók alapján itélek meg egy eszközt,hanem használat közben.
    Mikor megérkezett,átnéztem az összes csavart,guminyomás,fékek,ahol kívánta kis olajat kapott (bowdenek).

Jó kiállású,masszív gép,nem látok rajta semmi übergagyit,nekem kimondottan tetszik.Terepgumival szerelik,ami aszfalton(nem megyek terepre) egyrészt kicsit hangos,másrészt a tapadás sem tökéletes,de nem csúszik meg azért.
    Majd ha lekopik,kap utcai gumikat.

Rúgózik ugye elöl-hátul,nincs vele semmi gond,teszi a dolgát,be kell állítani súlyhoz.
    Taposó épp elég széles (42es csuka),kicsit talán rövid,de hosszabb távon ha nincs kanyar,egymás mellet van a lábam,így kényelmes.
    Nagyon tetszik,hogy van normális index elöl-hátul,ami nappal is látható és jó helyen van.

D28-hoz képest más világ.
    Hatótávról annyit,ha nem sietsz és beéred 25-30km/h val,50km kihozható.
    Egyébként nem kattog,nem csattog,nem akar szétesni.Persze tudom majd idővel.. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák