- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 helyett segítenének nekem jó opciót találni?
A múltkori recsegő hangos panaszkodásomon kívül teljesen meg voltunk vele elégedve, egyet kivéve: hatótáv. Sajnos utólag okos az ember, de ma már nem ezt a típust venném. 30km a hatótávja hivatalosan, nyilván nem is számítottam ennyire, de sehogy sem elég arra amire használjuk, hetente 1-2x előfordul, hogy lemerül alattam vagy a feleségem alatt. Nyilván alattam "eszik többet", 90kg vagyok, ő pedig 50kg.
Szeretnénk egy jelentősen jobb hatótávval bíró rollerre cserélni, én ezeket az opciókat néztem:
1., Mi Scooter Pro 4
2., Segway KickScooter MAX G2 E
3, Segway KickScooter F2 Plus E
4., Segway Kickscooter MAX G30E II
5., Segway Ninebot KickScooter F65I
Budapesten használjuk, 13.kerületből a belvárosba naponta (nincs fix napi hatótáv, teljesen változó), valamint kerületen belüli rohangálásra. Valamint viszonylag gyakran (heti 2x) be kell tennünk az autó csomagtartójába is.
Ahogy látom, a G2 a non plusz ultra, nem tudom, hogy van -e rá szükségünk. A súlyt és a méreteket kifejezetten nézem, az autó csomagtartóba ki-be pakolás miatt.
Ki mit ajánlana?
Ha valakinek adódna egy titkos tipp, ami nem került fel a listára, azt is szívesen fogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest