Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• máyköl

veterán

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 helyett segítenének nekem jó opciót találni?

A múltkori recsegő hangos panaszkodásomon kívül teljesen meg voltunk vele elégedve, egyet kivéve: hatótáv. Sajnos utólag okos az ember, de ma már nem ezt a típust venném. 30km a hatótávja hivatalosan, nyilván nem is számítottam ennyire, de sehogy sem elég arra amire használjuk, hetente 1-2x előfordul, hogy lemerül alattam vagy a feleségem alatt. Nyilván alattam "eszik többet", 90kg vagyok, ő pedig 50kg.

Szeretnénk egy jelentősen jobb hatótávval bíró rollerre cserélni, én ezeket az opciókat néztem:

1., Mi Scooter Pro 4

2., Segway KickScooter MAX G2 E

3, Segway KickScooter F2 Plus E

4., Segway Kickscooter MAX G30E II

5., Segway Ninebot KickScooter F65I

Budapesten használjuk, 13.kerületből a belvárosba naponta (nincs fix napi hatótáv, teljesen változó), valamint kerületen belüli rohangálásra. Valamint viszonylag gyakran (heti 2x) be kell tennünk az autó csomagtartójába is.

Ahogy látom, a G2 a non plusz ultra, nem tudom, hogy van -e rá szükségünk. A súlyt és a méreteket kifejezetten nézem, az autó csomagtartóba ki-be pakolás miatt.

Ki mit ajánlana?
    Ha valakinek adódna egy titkos tipp, ami nem került fel a listára, azt is szívesen fogadom! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák