Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ggeleven

őstag

Hali szakértők és tapasztalt rolleresek. :)
    Többször felmerült már bennem, hogy kellene nekem/nekünk itthonra egy e-roller, de csak x.-edik kiegészítőnek (a legkisebb műanyag motortól 7 személyes csapatszállítóig kb minden van itthon), szóval mindig csak halasztom a dolgot. Amire használnánk: 700m-1,5 km-en belül elszaladni boltba,pékségbe és esetleg gyerkőcért oviba. Amiatt gondoltam ilyenre, mert gyorsabb, mint gyalog, könnyebb zárni/nyitni/vinni/elővenni/ott hagyni, mint a bicót és nem gyilkolnám az autókat a rövid távú járással. Nagyon eseti használtú lenne, várhatóan kevés km-rel, szóval 150e-nél többet nem szánnék rá. Teljesen sík járdákon hajtanánk, 85 - gyerkőccel 95-100 kg súllyal és lassú tempóval haladva.
    Gondolom a használt piacra szorulok, amivel nincs is bajom. A kérdés az lenne, hogy mire érdemes figyelnem, mik lehetnek a fő támpontok és mik a buktatók. Olvastam itt a topicban azért szép marketplace-es sztorikat. Eddig nem figyeltem a piacot, de szokott valaki értelmes kedvezményt adni joy/glamour napokon vagy általános akcióként?
    Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák