Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Hali szakértők és tapasztalt rolleresek.
Többször felmerült már bennem, hogy kellene nekem/nekünk itthonra egy e-roller, de csak x.-edik kiegészítőnek (a legkisebb műanyag motortól 7 személyes csapatszállítóig kb minden van itthon), szóval mindig csak halasztom a dolgot. Amire használnánk: 700m-1,5 km-en belül elszaladni boltba,pékségbe és esetleg gyerkőcért oviba. Amiatt gondoltam ilyenre, mert gyorsabb, mint gyalog, könnyebb zárni/nyitni/vinni/elővenni/ott hagyni, mint a bicót és nem gyilkolnám az autókat a rövid távú járással. Nagyon eseti használtú lenne, várhatóan kevés km-rel, szóval 150e-nél többet nem szánnék rá. Teljesen sík járdákon hajtanánk, 85 - gyerkőccel 95-100 kg súllyal és lassú tempóval haladva.
Gondolom a használt piacra szorulok, amivel nincs is bajom. A kérdés az lenne, hogy mire érdemes figyelnem, mik lehetnek a fő támpontok és mik a buktatók. Olvastam itt a topicban azért szép marketplace-es sztorikat. Eddig nem figyeltem a piacot, de szokott valaki értelmes kedvezményt adni joy/glamour napokon vagy általános akcióként?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest