- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Csak mert megszoktátok. Carp Zoom akció.
Vótam horgászni. Reggel. Rábcában alig van víz, viszont elég gyorsan engedik, jön a hordalék is. Senki nem vót, pár évvel ezelőtt így ünnepnapon végigülték a partot. Sejtettem mi lesz, semmi. Kezdem bánni hogy nem vettem tavi jegyet. Rábcai pecás FB. csoportban látom hogy fogják a pontyokat, lejjebb, Győr fele, ahol már összefolyt a Csatornával. Teszik fel a képeket, betegek, tiszta fekély az összes, nem igazán kívántam meg az ottani pecát, pedig oda is jó a jegyem, meg messze sincs (30-35 km). Ne tudjátok meg reggel mekkora Hanyi szúnyogokkal találkoztam..... Kezdődik...
Délután lemotoroztam a Rába fele, megnézni mi a helyzet, nem sok jó, a gát fölött senki nem volt, a gát alatt állt pár autó, a kőzárás alatt. Meg sem álltam, elindultam Sárvár fele, majd Kám. Ott a Jeli Varázskert, most igy híjják, eddig arborétum volt. Megnéztem, most pár napra emberiszonyom támadt. Rohadt sokan voltak. Amúgy érdemes megnézni. Hétköznap, ha lehet.
Képek: Akció, Varázskerti kép, Kínai Rettenet a Varázskert oldalánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest