- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Roland861010 #93668 üzenetére
Ez egy alsó polcos Daiwa jó merev blankkal, bármit ki lehet vele húzni a vízből kis túlzással. Nekem is van hasonló (black widow), nem rossz bot amúgy ha nagy és nehéz kosarakat kell dobálni.
Jó az ára is, de én még mindig nem értem mit szeretnél.
Nagyot kell dobni relatíve nehéz kosarakkal (70m+, 100g+ kosárral)? Mert arra jók ezek a fajta merev botok. Kisebb élmény lesz a fárasztás de könnebb lesz elhajigálni a cuccot vele. Orsó szintén - semmi máshoz nem kell nagy orsó, csak ahhoz, ha messze akarsz dobni. 40-50 méterre lehet simán dobálni egy fele ekkora orsóval is, ami cserébe csak 300 gramm lesz.Az, hogy közepes méretű pontyokat és amúrokat fogtál idén és gondot okoztak - az 99.9%, hogy nem a felszerelésed gyengeségén múlt és ezért totálisan felesleges újat venni. Kedvenc pontyos botom egy browning hyperdome 3.30-as, 50 méterig simán jó és nyélből hajlik. Mégis a legnagyobb nyugalommal állnék bele egy 15+-os halba is, mert többet bír a bot, mint egy 25-ös monofil, szinte lehetetlen eltörni, nem kell ettől félni.
Orsónál kb ugyan ez a helyzet. A nagy és nehéz orsó nem segí a hal kivételében ilyen helyzetben. Hiába van benne 31 db csapágy a reklám szerint és 20 kg fékerő. Egy 3.90-es boton az erőkar miatt már 5-6 kilós fékerőt egy átlag puhány horgász alig bír megtartani. Meg egy átlag mono zsinór nem is bír ennyit és kötésnél simán szakad, tehát értelme sincs.
Egy szó mint száz, szerintem ha csak a hallal való közdelem a gond feleslegesen veszel új felszerelést, mert nem változtat majd semmit.
Ha meg az a cél, hogy jó nagyot dobjál, mert beljebb van pl a hal a megint más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest