Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
lakisoft #92876 üzenetére
Döme orsókra, botokra én egy petákot sem áldoznék. Ha alsó polcos gyorsfékes orsót szeretnél, akkor aliról a Kastking Sharky III/Seaknight WR III/Tsurinoya NA orsók. Black Friday akció van éppen. Ha meg nyeletőfékes orsó kell, akkor Okuma Pulzar. 30e felett gyorsfékesből Daiwa Ninja vagy Exceler, EA orsója is jó vagy a Ryobi Zauber illetve az Okuma Ceymar CHD. Nyeletőfékesből meg Shimano Baitrunner OC amazonról. 50 felett meg Daiwa vagy Shimano.
Az alsó polcosokat nem feltétlen kell szervizelni, mennek 1-2 évet és kuka. Én viszont ezeket is leszervizeltetem. Szerintem megéri. Példanak okáért 4 éve tuningoltattam egy Okuma Inc orsót, azóta prímán teszi a dolgát és simán tudja azt amit egy középkategóriás Daiwa vagy Shimano.
A közép/felső kategóriát meg szerintem kötelező szervizeltetni.
Még annyi, ha itthon vásárolsz, akkor mindenképp boltból, kipróbálva tegyed. Hajtókar lötyög, visszaforgásgátló szorul, felkapókar feszül, fék tapad. 3ból 1 amit esetleg jól is rakott össze a kínai rabszolga.
U.i.: Szigorúan magánvélemény, a valóság ettől merőben eltérhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest