Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
dragonfx #7797 üzenetére
Nekem tényleg csak a tömeggel volt problémám.
Két méterenként volt valaki.
Szegény lányt nem nagyon mertem hagyni a fenekezővel játszani, nehogy fennakadjon valakin. Szerencsére úszóval is jól elszórakozott a kareszokkal.
Na meg az is igaz, hogy nem olcsó, de egyszer élünk.Azt hiszem 3 éves damil volt, de lehet csak a másik orsón lett egyszer újratekerve és ez 5 éves volt. Nem igazán bíztam benne. Aztán lehet, hogy csak én féltem túlzottan. Végül is megvolt a ponty, az a lényeg.
Jah, azzal a bottal egyébként csak az az 1 ponty jött össze 3 nap alatt, pedig ugyan ott volt végig ahol a másik kettő ugyan azzal a csalival. Vagy én rontottam el valamit vagy tényleg nem igazán számított, hogy 22-es vagy 30-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest