Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
galervin93 #72031 üzenetére
Ja, sajnos innentől is marad nekem a szoba pecaság, maximum a melléképületig megyek ki, közölte a doktor bácsi, hogy tavaszig előreláthatólag kényszer pihi. Amúgy 4 hónapja táppénzen vagyok. Jó, azért kimentem ülő pecára míg jó idő volt, meg is bolondulnék..... Most úgy körvonalazódik hogy 2 műtét vár rám, 6 hét eltolással. De megmarad a lábujjam, és a lábfejem egy része. Ha hallgatok az előző doktorra, akkor nyissz lett volna, azt mondta nincs mit tenni, próbáljak visszamenni dolgozni. Nem mer antibiotikumot írni, mert kaptam sokat. (Új doktor 1 hónapig 4x1 Dalacint írt)...... Nem tudja miért nem gyógyul a lábam, majd valami lesz. Unom már nagyon, anyagilag is legalább havi százas mínusz. de nincs mit tenni.
Belerúgtam egy faágba véletlenül a Rába parton, nyár elején, abból jutottam ide. Ha rendbe jön a lábam, csak acélbetétes bakancsba megyek pecázni, nyár közepén is.
Megy a TV, Energofish Magazin, 60. rész. Lukácsi Bála harcsapergetést mutat, mutatja a Ryobi Safari orsót. Mondja hogy nincsen benne visszaforgásgátló, kevesebb a meghibásodási lehetőség. Aztán fáraszt, mutatja a kamera hogy szépen húzza a zsinórt a hal, pörög a dob.
Szerintem visszaforgásgátló kapcsoló nincs, mint a Shimano újabb orsóin.
Benne hagytak volna egy ekkora bakit az adásba..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest