Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz galervin93 #72031 üzenetére

Ja, sajnos innentől is marad nekem a szoba pecaság, maximum a melléképületig megyek ki, közölte a doktor bácsi, hogy tavaszig előreláthatólag kényszer pihi. Amúgy 4 hónapja táppénzen vagyok. Jó, azért kimentem ülő pecára míg jó idő volt, meg is bolondulnék..... Most úgy körvonalazódik hogy 2 műtét vár rám, 6 hét eltolással. De megmarad a lábujjam, és a lábfejem egy része. Ha hallgatok az előző doktorra, akkor nyissz lett volna, azt mondta nincs mit tenni, próbáljak visszamenni dolgozni. Nem mer antibiotikumot írni, mert kaptam sokat. (Új doktor 1 hónapig 4x1 Dalacint írt)...... Nem tudja miért nem gyógyul a lábam, majd valami lesz. Unom már nagyon, anyagilag is legalább havi százas mínusz. de nincs mit tenni.
    Belerúgtam egy faágba véletlenül a Rába parton, nyár elején, abból jutottam ide. Ha rendbe jön a lábam, csak acélbetétes bakancsba megyek pecázni, nyár közepén is. :K :U

Megy a TV, Energofish Magazin, 60. rész. Lukácsi Bála harcsapergetést mutat, mutatja a Ryobi Safari orsót. Mondja hogy nincsen benne visszaforgásgátló, kevesebb a meghibásodási lehetőség. Aztán fáraszt, mutatja a kamera hogy szépen húzza a zsinórt a hal, pörög a dob.
    Szerintem visszaforgásgátló kapcsoló nincs, mint a Shimano újabb orsóin.
    Benne hagytak volna egy ekkora bakit az adásba..? :U

Új hozzászólás Aktív témák