Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Na, reggel Sződligetre kellett mennem meló miatt, úgyhogy pergettem egy órácskát a patakon, igaz, csak az országút meg a Duna között.
Faszán vissza van duzzadva, mozogtak is a felszínen a snecik, de sajnos sem gumira, sem kis wobblerre nem jött semmi. Villantót nem akartam felrakni, így is volt pár akadás a gumikkal, mondjuk nem maradtak benn egy esetben sem.
Mikor jöttem el, akkor érkezett egy legyezős srác, egy rövid ideig néztem, de aztán szóltak, hogy mennem kell.
Cserélgette pár dobásonként a legyeket, de addig, amíg ott voltam, nem fogott semmit.Olyan magas a Duna, hogy majdnem átcsap a kikötő és a főág közti nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest