-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
deny330
senior tag
válasz
Runner_fxr #82679 üzenetére
Pont ez a baj, hogy értek hozzá. Pár apróságot megtanultam az elmúlt hetekben, de az csak karbantartásra. Ez persze hasznos, de így még nem tudok elmenni bicót venni egyedül. Mint mondtam, ha találok embert erre szívesen nézelődök a környéken - de nem várhatom el tőle se, hogy mindig ráérjen akkor, amikor én cangát nézni mennék. Talán pár tippet kérek. Nah mindegy, jövő témája, aztán ha lesz valami rendes cangám jelentem itt. Addig olvasgatok. Egész sokat megtudtam már tőletek. Anno a számítógépes topikban is így kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest