Hirdetés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Az, hogy a döntésből egy adott portál milyen következtetést von le, meg hogy a döntés mire vonatkozott, két külön dolog.
A fentiekre tekintettel kimondható tehát
Miért is? Én nem látok ok-okozati összefüggést.
Mert ez alapján, ha kiküldenek egy hétre külföldre és 20 percnyire van a szállásod a munkavégzés helyétől, akkor az ottani napi munkába járást is munkaidőnek kellene tekinteni, mert az nem a munkavégzés állandó helye. Ez meg nyilván marhaság.Én nem tudok olyan cégről, amelyik pl. külföldi kiküldetés esetén munkaidőnek tekintené az utazást.
Pedig a nagyobb IT cégek azért betartják a vonatkozó törvényeket, meg nem szoktak ilyen tételeken szarozni.Szóval jelenleg az van, hogy vagy Te ezzel az értelmezéseddel (amiben abból a szempontból igazad van, hogy szerintem is az lenne az ésszerű, amit Te mondasz), meg van az ország többi része, aki nem így értelmezi a törvényt, és nem fizet rá. De ha már itt a topik: akár külföldi, akár belföldi kiküldetésre nem munkaidőben történő utazást el tudott bárki számolni túlórának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs