Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nos, akkor kifejtem bővebben.
A kezdeti hozzászólást nem annyira segítségkérő jelleggel írtam, hanem válaszul a kollégának, hogy másnak is van ilyen problémája, illetve hogy nem igazán értek egyet azzal a gyakorlattal, hogy a cégek nem írják meg, hogy milyen bérsávban gondolkodnak, a munkavállalónak kell "ajánlatot" tennie (viccesen hangzik: mintha egy boltban nem lennének kiírva az árak: mondj egy összeget, hogy mennyiért vennéd meg a színes tévét...).
Az anyagi paraméterek nagyjából megvannak: jelenleg 500K, szerintem (amennyire én tudom) a versenyszférában itthon nagyjából 750-800K körül lehetne reálisan gondolkodni (lehet hogy lenne 1-2 hely, ahol ennél több, de az nem jellemző) - erre nem jött senkitől cáfoló vagy megerősítő gondolat, helyette egész más irányba terelődött a szó; a kettő között kellene mondanom valamit. Ennyi.
Egyébként meg nem vagyok egy ugráló típus: sok-sok év óta dolgozom a jelenlegi cégnél, és leginkább hosszú távra gondolkodom, ha állásról van szó (akár a nyugdíjig). Nem gondolnám, hogy feltétlenül fenn kellene lennem pl. a linkedin-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest