Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atos23

senior tag

válasz Vision #6325 üzenetére

Teljesen egyetértek, csak anyagi okokból 2.500 Euró nettóért én ki nem mennék.
    Kalandvágyból, és a jövőbeni fejlődési lehetőségeket tekintve viszont csont nélkül mennék :)
    Ha valaki nem szerencsétlenkedik, akkor minden esélye meg van arra, hogy rövid időn belül ezen összegtől jóval többet kaszáljon.

Sajnos nekem sem adtak sem anyagi segítséget, sem örökséget a felmenőim, így Pesten azt gondolom, ennyiből tudnék "jól" (inkább azt mondanám, valamennyire pozitívabb jövőbe tekintéssel :D ) megélni:

200 / hó jövőbeni lakásra + kaja, barátnő, ruha 120 / hó + Autó fenntartása 100 / hó + Albérlet, mobiltelefon, rezsi, BKK bérlet, kis utazgatás Magyarországon belül, hobbi 160 / hó = 580 nettó / hó.
    Ehhez képest a 2.500 Euró nettóból sírva fakadnék odakint :)

Emlékszem, amikor 18 évesen néztem a Cobra11-et, Gerkhan felülegyőnek már 15 éve is sírt a szája, hogy nem tud megélni a rendőri 1300 Euró nettós fizetéséből Németországban :)

Egy kis off topik: Ti is úgy veszitek észre, hogy az úgynevezett "munkaügyi tanácsadó" cégek eszeveszett fejvadászatba kezdtek IT területen, kb. úgy fél éve? Én egy nap kb. 5-8 hívást kapok, komolyan mondom, az Aegon biztosítónak nincs ilyen agresszív ügyfélgyűjtő politikája, mint mostanában a fejvadászoknak. Engem már konkrétan idegesítenek. (Az már más tészta, hogy IT-hez semmit nem értő, gyakornok kislányok hívogatnak).

Új hozzászólás Aktív témák