Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Teljesen egyetértek, csak anyagi okokból 2.500 Euró nettóért én ki nem mennék.
Kalandvágyból, és a jövőbeni fejlődési lehetőségeket tekintve viszont csont nélkül mennék
Ha valaki nem szerencsétlenkedik, akkor minden esélye meg van arra, hogy rövid időn belül ezen összegtől jóval többet kaszáljon.Sajnos nekem sem adtak sem anyagi segítséget, sem örökséget a felmenőim, így Pesten azt gondolom, ennyiből tudnék "jól" (inkább azt mondanám, valamennyire pozitívabb jövőbe tekintéssel
) megélni:200 / hó jövőbeni lakásra + kaja, barátnő, ruha 120 / hó + Autó fenntartása 100 / hó + Albérlet, mobiltelefon, rezsi, BKK bérlet, kis utazgatás Magyarországon belül, hobbi 160 / hó = 580 nettó / hó.
Ehhez képest a 2.500 Euró nettóból sírva fakadnék odakint
Emlékszem, amikor 18 évesen néztem a Cobra11-et, Gerkhan felülegyőnek már 15 éve is sírt a szája, hogy nem tud megélni a rendőri 1300 Euró nettós fizetéséből Németországban

Egy kis off topik: Ti is úgy veszitek észre, hogy az úgynevezett "munkaügyi tanácsadó" cégek eszeveszett fejvadászatba kezdtek IT területen, kb. úgy fél éve? Én egy nap kb. 5-8 hívást kapok, komolyan mondom, az Aegon biztosítónak nincs ilyen agresszív ügyfélgyűjtő politikája, mint mostanában a fejvadászoknak. Engem már konkrétan idegesítenek. (Az már más tészta, hogy IT-hez semmit nem értő, gyakornok kislányok hívogatnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) megélni: