- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88
üzenetére
Havi 150-200 órát dolgozom, attól függ hogy jön ki a lépés. Órabérben dolgozom.
Nem tudom mennyire számít komolynak
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt 
Kb én is így gondoltam amúgy, köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt