Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ebben persze teljesen igazad van. Soha nem mondtam, hogy egy otthon normalis allassal, jo fizetessel rendelkezo programozonak mindenkepp ide kellene jonnie. Egy 8 millios nagyvarosba tenyleg csak az jojjon aki biztosan tudja, hogy miert szeretne itt elni. Nekunk fokent szemelyes tenyezok dontottek. (Amugy en szivesen mentem volna Nemetorszagba is, az elso munkehelyemrol voltam is Stuttgartban kikuldetesben kb 4 honapot, de hat ugye ketten vagyunk..).
Amit irtal 50k, az realitas most egy ev utan, mint irtam ha minden jol megy, meg is kapom, de ez mar a kovetkezo par honap zeneje. Amugy pesze nem elkepzelhetetlen hogy otthonrol kihoznak annyiert 5 evvel, de vagyunk paran itt haverok, 40k korul jott ki mindenki, viszont egy-masfel ev utan komoly fizuemelest kaptak, mivel a cegek itt is meg akarjak tartani a jo munkaerot es a londoni allaspiacon ha megvan az 1 ev itteni tapasztalatod, az nagyon sokat nyom a latba, es nyilvan elkezdenek jonni a jobbnal jobb ajanlatok.
De mondom, en teljesen megertem azt is ha valaki otthon marad, mert programozokent nincs raszorulva hogy barhova is elinduljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest