Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajafix

addikt

válasz MrSealRD #4834 üzenetére

ne haragudj de ez nem érvelés amit előadsz. én nem rólatok meg rólam beszéltem, hanem a munkaerőpiac általános felsőoktatási értékitéletéről, ami bizony megalapozott. és ami neked nem tetszik. Hát ilyen sajnos az eloszlásfüggvény. :)

"Érdekes, hogy a VIK-es srácok alapvető hiányosságát mennyire besöpröd a szőnyeg alá, már-már jelentéktelennek titulálva, miközben ez totál nem fér bele abba a képbe, amit beállítasz az intézmények színvonaláról."
    Én elhiszem hogy te ezt tapasztaltad. DE a piac értékítélete számít egy intézmény munkájának megítélésekor és nem véletlen a sorrend. Amikor a legtöbb diák felsőoktatási intézményt választ, ők is ezt veszik figyelembe és ezért a jobbakat veszik fel ezekbe az intézményekbe. Egy dolog a minta, de az nem biztos hogy jól jellemzi az adott intézményt.

kérésedre: igen a Kandót és a BME-t is elvégeztem(ez utóbbit csak gazdasági másoddiplomáért). És rengeteg féltudású, önjelölt zseni összecsapott munkáját javítottam már ki, amikről lerítt hogy nem volt mögötte mélyebb tudás, csak GUI kattingatás.

Új hozzászólás Aktív témák