Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Jó pár céggel kapcsolatban vagyok, és jó párnak dolgozom... Saját magam titoktartásában bízom csak éppenhogy másokéban nem... Mindazonáltal, jelentkezzek egy állásra és szóljak, hogy ne hívjátok már fel az utolsá 3-5 referenciát mert még szegről végről kapcsolatban vagyok velük? Rohadtul nem reális, ha pedig azt látják, hogy az én keresési szándékom nem valós, akkor ők miért kezelnének valós lehetőségként miért kapnék értelmes ajánlatokat?
Sunnyogás sunnyogás...Azt, hogy adott esetben mire van kereslet, miért mennyit adnak vagy hogy mit kéne saját magamnak fejlesztenem az nem egy és ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest