Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- VR topik
- 3DMark2001 eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tippet.
A UI már eleve így készült, felkészítve arra, hogy mi történjen, amíg eredményre vár az adatbázisból.
Ez most csak egy extrém ritka lehetőség, amit kezelni akartam, de úgy vagyok vele, legyen minden rendesen lekezelve, még akkor is, ha csak nagyon kis eséllyel fordulhat elő.
Szóval végül úgy oldottam meg, hogy az egész JS-kódrészt, ami a várt változóval dolgozna, beletettem egy setTimeout-ba, aminek a végén a várakozási időt egy változó állítja be. Ezt a változót a setTimeout előtt egy if-else állítja be: ha undefined a változó típusa, akkor még nem érkezett meg a válasz, ilyenkor váratom 500 ms-t (még tesztelem, hogy ez elég-e, vagy nem-e túl sok stb.). Ha viszont már megvan az érték, akkor 0-ra állítja, és azonnal lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest