Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tippet.
A UI már eleve így készült, felkészítve arra, hogy mi történjen, amíg eredményre vár az adatbázisból.
Ez most csak egy extrém ritka lehetőség, amit kezelni akartam, de úgy vagyok vele, legyen minden rendesen lekezelve, még akkor is, ha csak nagyon kis eséllyel fordulhat elő.
Szóval végül úgy oldottam meg, hogy az egész JS-kódrészt, ami a várt változóval dolgozna, beletettem egy setTimeout-ba, aminek a végén a várakozási időt egy változó állítja be. Ezt a változót a setTimeout előtt egy if-else állítja be: ha undefined a változó típusa, akkor még nem érkezett meg a válasz, ilyenkor váratom 500 ms-t (még tesztelem, hogy ez elég-e, vagy nem-e túl sok stb.). Ha viszont már megvan az érték, akkor 0-ra állítja, és azonnal lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest