-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tippet.
A UI már eleve így készült, felkészítve arra, hogy mi történjen, amíg eredményre vár az adatbázisból.
Ez most csak egy extrém ritka lehetőség, amit kezelni akartam, de úgy vagyok vele, legyen minden rendesen lekezelve, még akkor is, ha csak nagyon kis eséllyel fordulhat elő.
Szóval végül úgy oldottam meg, hogy az egész JS-kódrészt, ami a várt változóval dolgozna, beletettem egy setTimeout-ba, aminek a végén a várakozási időt egy változó állítja be. Ezt a változót a setTimeout előtt egy if-else állítja be: ha undefined a változó típusa, akkor még nem érkezett meg a válasz, ilyenkor váratom 500 ms-t (még tesztelem, hogy ez elég-e, vagy nem-e túl sok stb.). Ha viszont már megvan az érték, akkor 0-ra állítja, és azonnal lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gitáros topic
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- Apple Watch Series 4 44m CELLULAR + 2x töltő dokkolóval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest