- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx #8366 üzenetére
Ezt nem értem.
Mármint azokat a képeket egyáltalán nem célom tárolni semmilyen formában. Viszont ha nem tárolom, átméretezni sem tudom őket. A megjelenített méreteit meg tudom változtatni, így át tudom "méretezni", de ettől a fájlméret még nem változik, nekem pedig most csak az számít. (Bár szerintem egyről beszélünk, csak én vagyon nagyon fáradt.)Ez a példa amit írtál azt jelenti, hogy letöltöm, átméretezem, aztán hivatkozok rá, hogy honnan van(?) (&source=).
Vagy valahogy mégis meg lehet oldani, hogy a kliens úgy kapjon kisebb felbontású (és így fájlméretű) képet, hogy én ezt nem tárolom? Ez lenne a "/kepatmeretező?width=460&heigh=230"? Egy kód szerver oldalon (php)? Hogyan működik? Minden képletöltésnél átméretez, és azt "adja oda"? De akkor minden egyes kép minden egyes letöltésekor ez lefut és dolgozik? Letilt a szolgáltató.Ezt optimalizálni úgy lehetne, hogy tárolom az átméretezett képeket, de ez nem opció.
Kérlek, írd le picit pontosabban, milyen megoldásra is gondolsz. Vagy ha van neve a megoldásnak, az is elég, ha megírod, és rákeresek. De egyelőre ez így nem világos, mert az előbb végig logizákozott vonal forráspazarlásnak tűnik csak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magánnyugdíjpénztárak
- Mobil flották
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest