Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx #6984 üzenetére
Hát nem tudom, majd ránézek kicsit jobban, találtam valami diagranot, aszerint nem igen használják még a vue-t, inkább a react ami elterjedt jobban
Mindenesetre utánanêzek, nekem igazából kezdőként bejön az angular, 1-2 fura szintaktikán kívül, de az szerintem az én technikai tudásom miatt van
Esetleg tudsz valami angular tutirialhoz hasonlót vue-hoz? Amit találtam az csak az egyes dolgokat mutatja be, azt se olyan jól mint ah angularos
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest