- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Tudnátok ajánlani egy jól felépített, példákat tartalmazó, magyar vagy német nyelvű Javascript könyvet, jegyzetet, ami elsősorban kezdőknek szól, de "komolyabb" szintre is el lehet vele jutni a végére?
Nézegettem amazonon ilyen összefoglalós felépítésű könyveket, ezt találtam pl, tanult már valaki ezen kiadó könyveiből, tapasztalatok?
JavaScript-kurz-gut-David-Flanagan
Nem hiszek az ilyen "Tanuljunk meg 24 óra alatt... " és hasonló féle könyvekben, azért keresnek egy igazán jót, és elismertet Javascript témában. Az általam találtak jó értékeléseket kaptak, de sajnos én még nem ismerem ezeket, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e megvennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hővezető paszták
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest