Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y
    veterán

Nem jó buli, sőt! Mindenki sokkal jobban élvezi, ha olyan kérdést tesz fel valaki, amiből lejön, hogy érdemben próbálkozott, nem csak szart bele, aztán várja, hogy mások a saját szabadidejüket erre áldozva majd szépen elmagyarázzák az illetőnek szájbarágósan a dolgokat (mert hát úgy nyilván sokkal kényelmesebb). Nálad a soktopicos tevékenységed alapján az látszik, hogy az első akadálynál feladod, és rohansz azonnal a fórumra segítségért. Így nem lehet fejlődni!

Finoman fogalmaztál.. én már írtam egy min 50 soros hsz-t arról, hogy nekünk mennyire nem célunk őt bántanbi, meg, hogy ilyen hozzáállással milyen rossz lesz neki majd a nagybetűsben, stb.. aztán 60 sornál CTR+A + DEL.. egész egyszerűen van akinek lenne értelme 50 sornyi segítséget írni, meg van akinek nincs. Gondolj bele ha már itt a fórumon ilyen szociális gondjai vannak, akkor milyen lehet az életben, nem mi fogjuk a helyes útra sodorni, meg nem mi fogunk tudni neki segíteni abban, hogy önállóbb legyen, szóval ja.. kitöröltem a cuccost, és szerintem finoman fogalmaztál :D

Új hozzászólás Aktív témák