Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fordfairlane
    veterán

[link] - itt megkérdeztem, a naptár napjaira fog-e kattintani a felhasználó, tehát a napok legyenek-e belinkelve, de azt írta, "Nem a látogató választja a linket és nézi meg azt vagy azt az oldalt, hanem készen kapja az előre megírt szöveget, adatokat." Fogalmam sincs, ez mit jelent. Sajnos a leírásnak ebben a formában nem sok értelme van, ember legyen a talpán, aki ilyen specifikációból kihámozza, pontosan mit is kell csinálni.
    Amennyit összeraktam az egész kívánságából, az alapján továbbra sem értem, az egész feladatnak mi köze van a JavaScripthez. Szerintem nem a kliensoldali részét kellene megvalósítania, hanem a szerveroldali sem néz ki még sehogy.

Így van, ez továbbra is értelmezési probléma, nem szoftverfejlesztési. Amíg nem tudja leírni érthetően, mit szeretne, addig nincs értelme implementációs részletekkel foglalkozni. Ő is vaskosan keveri a két dolgot, volt itt "script", meg gif, meg jpg izé, épp csak a lényeget nem tudjuk. Azaz, hogy mit lásson a felhasználó az adott oldalon, és milyen interakciókat végezhessen el.

Új hozzászólás Aktív témák