Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Tudom milyen a userroles, azért írtam át org...akármi...database-re... csak lehet nem abban a fájlban ahol kéne. De éppen, hogy a standalone.xml-es gányolást akarom elkerülni, és valami projectben lévő xml-es megoldást használni, ami jbosshoz le van írva, de wildflyon úgy látszik már máshogy van, csak nincs leírva hogy, mert a normális dokumentáció az luxus...
Bárcsak ejb meg jpa logint írhatnék... de jó dolog is programozni, és nem konfigurálgatni, és azt kutatni, hogy az ami volt konfiguráció az most nem az, de nincs sehol leírva hogy mi... De hát 20% programozás, 80% xml matatás(konfiguráció), és hogy hol kell elhelyezni, és hogy kéne kinéznie az xml-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest