Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Hűha. Ott elakadnék, hogy hirtelen nem tudnám mik is azok a Fibonacci-számok.
Komolyan, ez a lényeg a programozásban? Értem én, hogy maga a rekurzió fontos dolog, magam is használom, ha a feladat megoldása megkívánja. Azt is értem, Fibonacci-számoknak nagy a jelentősége, de mégis miért kell eldugni az egészet, egy teljesen életidegen kierőszakolt feladat mögé eldugni - Magyarországon hány valós üzleti problémát oldottak meg a Fibonacci-számok segítségével? Tehát, rekurzióra is vannak egyéb és az üzleti világhoz közelebbi példák.
De lehet, én vagyok ilyen furcsa (?)
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)