Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi azért tettük meg, mert az SVN kenyelmetlenne valt, ennyi. Nem volt egy nagy ugy, megkertem mindenkit, hogy pentek estig csekkoljon be mindent (vagy rakja el sajat maga valahova), szombaton konverzio, hetfon reggel kicsekkoltak az emberek gitbol. Aztan kb. 2 honapba telt, amig az oreg motorosok megertettek, hogy mi a merge meg a rebase kozott a kulonbseg, de megerte (szerintunk).
124e revizio mondjuk nem volt.
De oke, maradjunk abban, hogy preferencia kerdese. (Mint minden, olyan embert is lattam mar, aki szerint a nested for ciklusok tisztabbak, mint egy lambda
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest