Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi azért tettük meg, mert az SVN kenyelmetlenne valt, ennyi. Nem volt egy nagy ugy, megkertem mindenkit, hogy pentek estig csekkoljon be mindent (vagy rakja el sajat maga valahova), szombaton konverzio, hetfon reggel kicsekkoltak az emberek gitbol. Aztan kb. 2 honapba telt, amig az oreg motorosok megertettek, hogy mi a merge meg a rebase kozott a kulonbseg, de megerte (szerintunk).
124e revizio mondjuk nem volt.
De oke, maradjunk abban, hogy preferencia kerdese. (Mint minden, olyan embert is lattam mar, aki szerint a nested for ciklusok tisztabbak, mint egy lambda
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest