- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Re maven/gradle: a gradle megítélésem szerint még elég kiforratlan dolog, és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben. Sajnos én addig nem tudom eléggé komolyan venni a dolgot. Mondom ezt úgy, hogy egy nagyobb projektcsomagot migrálunk most gradle-re. Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát

Re SVN/GIT: nagyon menő egy ideje a GIT, és mindenki migrál veszettül, ész nélkül sajnos. A legtöbb projekt ugyanis nem igényli a GIT modelljét, ellenben komplikáltabb a használata. Tapasztalatom szerint még az SVN használata is kihívás sokaknak, nemhogy a GIT. Biztos van helye a GIT-nek is (pl nagy projekt kis, 1-2 személyes, javarészt független alprojektekkel), bár én eddig még sehol nem láttam indokoltnak, leszámítva azt az esetet, amikor egy ügyfél előtt pozicionálunk arculatot.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Star Trek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest