Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Re maven/gradle: a gradle megítélésem szerint még elég kiforratlan dolog, és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben. Sajnos én addig nem tudom eléggé komolyan venni a dolgot. Mondom ezt úgy, hogy egy nagyobb projektcsomagot migrálunk most gradle-re. Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát

Re SVN/GIT: nagyon menő egy ideje a GIT, és mindenki migrál veszettül, ész nélkül sajnos. A legtöbb projekt ugyanis nem igényli a GIT modelljét, ellenben komplikáltabb a használata. Tapasztalatom szerint még az SVN használata is kihívás sokaknak, nemhogy a GIT. Biztos van helye a GIT-nek is (pl nagy projekt kis, 1-2 személyes, javarészt független alprojektekkel), bár én eddig még sehol nem láttam indokoltnak, leszámítva azt az esetet, amikor egy ügyfél előtt pozicionálunk arculatot.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest