Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

a valódi kérdés nem az, hogy szerinted vagy szerintem mi a junior, hanem az, hogy aki majd megkérdezi, szerinte mi a junior :P

szerintem a junior az, akinek adott fejlesztés alatt álló szoftver esetén megmondják, hogy mi a konkrét feladata (írd meg ezt a 32 darab getter/settert) és azt végre tudja hajtani. a következő lépés, amikor már nem csak konkrét feladatokat tud elvégezni, hanem bizonyos fokig önállóan képes fejleszteni a programot, általánosabb feladatmegfogalmazásokat is képes megoldani (csinálni kell egy authentikációs modult, kb. így meg így működjön, ezek a paraméterek, stb.). ez a közepesen átsült szték vagy medium vagy mi... :)

szerintem nem az a junior, akit egyáltalán nem lehet használni a fejlesztéshez, csak betanul.

"a valódi kérdés nem az, hogy szerinted vagy szerintem mi a junior, hanem az, hogy aki majd megkérdezi, szerinte mi a junior :P"
    Ez pont így van. :)

"szerintem nem az a junior, akit egyáltalán nem lehet használni a fejlesztéshez, csak betanul."
    Én sem ezt írtam, sőt, abszolút nem is gondolom így. Azt írtam, hogy az általad említettek mindegyike viszont nem feltétlenül várható el egy juniortól, illetve hogy kiegészítsem, ezek olyan dolgok, amikbe simán bele lehet tanulni menetközben, ha jól vág az esze a juniornak, és nem ez fogja eldönteni, hogy mennyire jó fejlesztő, hogy van-e ezekben jártassága. Ha meg nem jó az esze, és csak robotkóder, akkor meg úgyis tök mindegy. :D

Új hozzászólás Aktív témák