- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norbert1998 #7419 üzenetére
És a kerettantervben mi van? Az, hogy gyakoroltatni kell a ciklusokat és a tömbök használatát is, és most épp ott tartotok? Csak mert mint előbb írtam - szerkesztettem a hsz.-t közben -, ezekre ennél SOKKAL értelmesebb és használhatóbb példákat is ki lehetne találni, hogy megértsétek a használatát, meg hogy mire jó. Nagyon nem erre, amit mutattál.
És attól még, mert gyakorlatiasabb példákat vesztek, nem lenne muszáj eltérni a kerettantervtől. Most itt az infós kerettantervet fikázzuk, de még nem említette senki, hogy pontosan mi is van benne, ami szar (nekem most nincs kedvem rákeresni) - biztos egyébként bőven van miért szidni sok tekintetben, de nem ártana némi konkrét információval felvértezve fikázni.
Amúgy most akkor hogyan is alakítgattad a kódodat, ami nem működik? És akkor most mi a gond, hogy nem írja ki az első elemet? Kicsit nekem már zagyva a leírásod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest