Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
És a kerettantervben mi van? Az, hogy gyakoroltatni kell a ciklusokat és a tömbök használatát is, és most épp ott tartotok? Csak mert mint előbb írtam - szerkesztettem a hsz.-t közben -, ezekre ennél SOKKAL értelmesebb és használhatóbb példákat is ki lehetne találni, hogy megértsétek a használatát, meg hogy mire jó. Nagyon nem erre, amit mutattál.
És attól még, mert gyakorlatiasabb példákat vesztek, nem lenne muszáj eltérni a kerettantervtől. Most itt az infós kerettantervet fikázzuk, de még nem említette senki, hogy pontosan mi is van benne, ami szar (nekem most nincs kedvem rákeresni) - biztos egyébként bőven van miért szidni sok tekintetben, de nem ártana némi konkrét információval felvértezve fikázni. 
Amúgy most akkor hogyan is alakítgattad a kódodat, ami nem működik? És akkor most mi a gond, hogy nem írja ki az első elemet? Kicsit nekem már zagyva a leírásod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És attól még, mert gyakorlatiasabb példákat vesztek, nem lenne muszáj eltérni a kerettantervtől. Most itt az infós kerettantervet fikázzuk, de még nem említette senki, hogy pontosan mi is van benne, ami szar (nekem most nincs kedvem rákeresni) - biztos egyébként bőven van miért szidni sok tekintetben, de nem ártana némi konkrét információval felvértezve fikázni.