Új hozzászólás Aktív témák
- 

norbert1998 nagyúr Totál nem fog ma az agyam, egy ilyenen elakadok. Mit ronthatok el folyton? 
 A tömbök így vannak, és azok rendben is vannak. (Első oszlop:név, 2. oszlop gazdnev, 3. oszlop tomeg és a negyedik oszlop a kor.
 A tömbök azért null-ig mennek, mert husszú tömbbel dolgozunk(pl 500 elemes), mert a tömb hosszának mindig változnia kellene.
 Bukfenc;Pista;65;2
 Bukfenc;Isti;65;2
 Füsti;Pista;65;2
 Füsti;Pista;65;2
 Füsti;Pista;65;2
 Füsti;Pista;65;2
 Füsti;Pista;65;2Hibajelenség: Ha bukfencre keresek rá, semmit nem talál, ha füstire, akkor talál, meg a végére kidob egy null;null;null;null-ot, mint 7. találat. String kereses=extra.Console.readLine("Milyen nevet keressünk?"); 
 db=0;
 i=0;
 while (nev[i]!=null){
 if (kereses.equals(nev [i])){
 modvalogatas[db++]=i+1;
 }
 i++;
 }

if(db!=0){
 System.out.println("Az alábbi találat(ok) keletkeztek. ");
 for (int j=0;j<db;j++){
 System.out.println(modvalogatas[j]+"-"+nev[modvalogatas[j]]+";"+gazdnev[modvalogatas[j]]+";"+kor[modvalogatas[j]]+"év;"+tomeg[modvalogatas[j]]);
 }
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest