- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri16 #7393 üzenetére
Joy of Clojure cimu konyv. Online nem tudom hirtelen, keress ra.
Zarojelek temaja: ezt en se hittem el eloszor (ezert se foglalkoztam Lisppel sokaig), de az zarojeleket egy ido utan nem latod. Marmint persze latod, de megszokja a szem, csoppet sem zavaro -- es a zarojelezes teszi lehetove a homoiconicity-t, ami kb. semelyik mas nyelvben nem mukodik. Igy sajat nyelvi konstrukciokat is nagyon egyszeruen definialhatsz -- pl. Java-ban nem volt foreach egesz odaig, amig a nyelvnek nem lett resze, Clojure-ben siman csinalhatsz magadnak, ha epp az hianyzik.
En mostanaban mindefelere ezt probalom hasznalni. A hatranya az, hogy nincs statikus tipusellenorzes. A legfobb elonye a konkurens programozas tamogatasa, ami szerintem jobb, mint barmelyik mas nyelvben. A clojure.async library (library, nem nyelvi elem vagy framework!) egy mestermu, ezenkivul az alapveto konkurencia-megoldas az STM (software transactional memory).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest