- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #7215 üzenetére
Szerintem a GWT-t is hozzáadhatod a dead end kategóriához
Sok technológiával volt már dolgom, de az ügyviteli felhasználásnál, és az újabb fajta webes alkalmazásoknál a SOA-jellegű backend + "natívan" fejlesztett erős kliens volt a leghatékonyabb. Az csak plusz, ha a kliens oldal olyan framework-ökre épít, amivel napok alatt lefejleszted azt, amihez MVC-vel hónapok munkája kellett.
(#7216) Oppenheimer Ha valami beadandó cuccról/szakdolgozatról van szó, akkor én nem erőltetném a finomságokat
Nekem sem tudták értékelni, amikor én agyaltam rajta. Diplomamunkaként egy GIS alapú facility management megvalósíthatósági tanulmányt adtam le, ami még ráadásul az egyetem munkáját is megkönnyítette volna, és egy rakat diákot rá lehetett volna robbantani a témára szervezetten, mire a vizsgabiztos csak annyit kérdezett, hogy mi ez az egész
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest