Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na várj, sztem senki nem mondta, hogy nincs szükség komoly elméleti alapozásra (persze ezt is ésszel kéne, gyakran ez sem elmondható), inkább arról van szó, hogy először meg kéne egyáltalán hozni az egész programozáshoz a kedvedet, nem pedig elvenni azt (akár egy egyetemi/OKJ-s/akármilyen képzésről van szó, akár egy könyvről), értelmes módon kellene vegyíteni a gyakorlati alapismereteket az elméleti háttérrel, de valahogy ez a legtöbbször átcsap abba, hogy kőkeményen nyomatjuk az elméleti bullshitet, hogy legyen mit jól számonkérni, aztán inkább csak úgy mellesleg vannak gépes laborok is, ahol ledarálják, ami kell (elavult eszközök rulez), ha nincs előképzettséged, így jártál, aztán mennek a következő anyagra, csak pörgessük ki a kötelező számonkérhető anyagot. Természetesen ettől még vitathatatlan, hogy saját szorgalom nélkül úgysem fog senki megtanulni programozni, de nem mindegy, hogyan lökdösnek előrébb, vagy csak tömik az agyadat olyannal, amitől csak összevisszaság lesz a fejedben. Ahogy észrevettem, ez nagyon általános probléma.
BME-n azóta szerencsére látok némi javulást az elsősöknek leadott anyagban, ahogy nézegettem a honlapokat. Amikor én jártam prog1-re, elég borzalmas volt a helyzet. Amúgy a kedvencem az volt, amikor az előadó a perifériákról beszélt, hogy hű de jó, hogy van a billentyűzet, meg az egér, 1 perc múlva meg egy C-ben írt kódot mutogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- VoIP telefonálás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest