Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #6874 üzenetére
"Csókoltatom a könyv íróját!"
Nem lőttél mellé, nem akarok szemét lenni, de szegénykém egy kókler. Sok tekintetben megragadt a tudása valahol a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején, szerintem nem igazán képzi már magát. Ezt onnan tudom, hogy BME-n még régebben felvettem nála egy webfejlesztéssel kapcsolatos tárgyat (kellett a kredit, gondoltam akkor már érdekeljen), és az előadásain a kínok kínját éltem át, amikor például megmutatta a JavaScript-kódjait, és a saját maga által sok-sok éve írt tákolmány fos kódot nem értette, látszott, hogy elakad, agyalnia kellett rajta, hogy az mit is csinál, már nekünk, a hallgatóknak volt égő, készültem rá, hogy jelentkezem, és elmagyarázom neki, mit csinál a saját kódja (de türelmesen vártam, mert így is elég kínos volt a helyzet), de 5 perces hümmögés után valahogy rájött, vagy skippelte a diát. Ősrégi, elavult módszereket alkalmazott, a kódok összecsapottak voltak... na most ennek fényében el lehet képzelni, mennyire lehetnek jók a Java-kódjai és -feladatai. Igazából megdöbbentő számomra, hogy BME-n taníthat (na nem mintha nem lehetne még sok nevet dobálni, akinek finoman szólva nem up-to-date a tudása).Szerk.: az egészből a következtetés igazából annyi, hogy szerintem azt a könyvet nem érdemes komolyan venni, így tanulni sem belőle, bár sosem olvastam, de az előbbi példa lehet, hogy elég is volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged