- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Selenium-os kérdésem volna. Találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy az abszolút xPath nem működik?
org.openqa.selenium.NoSuchElementException: Unable to locate element: {"method":"xpath","selector":"html/body/div[1]/div[2]/div[1]/div/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[1]/table[4]/tr/td/div/div/button[2]"}
Command duration or timeout: 20.05 secondsKipróbáltam prohardveren, facebookon, google-n, ha a relatív xPath-t kicserélem abszolút xPath-ra, gond nélkül megy. De a tesztelni kívánt oldalnál a fenti hibát dobja.
Thread.sleep-et tettem bele, wait-et is, de semmi.Sajnos csak az abszolút xPath jöhet szóba, mert a felületen lehetnek azonos nevű elemek, pl. gombok, azonos css-el, azonos class-al, és bizonyos részben random ID-val. Pl. név+random szám. Semmi más nem különböztet meg 2 vagy több elemet, csak az abszolút xPath.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest