Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Selenium-os kérdésem volna. Találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy az abszolút xPath nem működik?
org.openqa.selenium.NoSuchElementException: Unable to locate element: {"method":"xpath","selector":"html/body/div[1]/div[2]/div[1]/div/div[1]/div/div/div/div[2]/div/div/div[1]/table[4]/tr/td/div/div/button[2]"}
Command duration or timeout: 20.05 secondsKipróbáltam prohardveren, facebookon, google-n, ha a relatív xPath-t kicserélem abszolút xPath-ra, gond nélkül megy. De a tesztelni kívánt oldalnál a fenti hibát dobja.
Thread.sleep-et tettem bele, wait-et is, de semmi.Sajnos csak az abszolút xPath jöhet szóba, mert a felületen lehetnek azonos nevű elemek, pl. gombok, azonos css-el, azonos class-al, és bizonyos részben random ID-val. Pl. név+random szám. Semmi más nem különböztet meg 2 vagy több elemet, csak az abszolút xPath.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest