Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
jetarko #6743 üzenetére
"Ha jól értelmezem azt javaslod, hogy amit csak lehet json-ra építsek fel és akkor máshonnan is lehet hívogatni ha szükséges...."
Igen ez lenne a lényeg.
- Template engine-t nem tudod kihagyni, de az nem is probléma. Velocity maradhat persze.
- Amit még kihagytam, hogy nagyon elegáns tud lenni(és az ilyen apróságok fain pontok a szakdogában) ha verziózod a rest-es hívásokat. Ugyan is előfordulhat és erre a legjobb példa az android alkalmazás, hogy használja X ember az alkalmazást, de ha frissíted az alkalmazást és változik egy hívás akkor meg kell hagyni az eredeti hívást. Erre is keress utána érdemes.
- Ami még talán fontos lehet és szuper dolog az az adatbázis verziózás. Liquibase vagy Flyway amik szerintem jók, de kereshetsz alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest