Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
jetarko
üzenetére
"Ha jól értelmezem azt javaslod, hogy amit csak lehet json-ra építsek fel és akkor máshonnan is lehet hívogatni ha szükséges...."
Igen ez lenne a lényeg.
- Template engine-t nem tudod kihagyni, de az nem is probléma. Velocity maradhat persze.
- Amit még kihagytam, hogy nagyon elegáns tud lenni(és az ilyen apróságok fain pontok a szakdogában) ha verziózod a rest-es hívásokat. Ugyan is előfordulhat és erre a legjobb példa az android alkalmazás, hogy használja X ember az alkalmazást, de ha frissíted az alkalmazást és változik egy hívás akkor meg kell hagyni az eredeti hívást. Erre is keress utána érdemes.
- Ami még talán fontos lehet és szuper dolog az az adatbázis verziózás. Liquibase vagy Flyway amik szerintem jók, de kereshetsz alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest