Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Alapvetően üzleti logikára koncentrálok a legtöbbször. Nekem kifejezetten jó, ha nullptr van, mert az exception megszakítja a tranzakciókat. Ha optional-t használnék akkor egy if-ben kéne eldobni a kivételt. A kapcsolódó rétegben try-catch néha szokott lenni, de legtöbbször azt is rábízom a konténer hibakezelésére, amit delegálok egy konkrét komponensnek. Ehhez képest az optional csak gurigázás a pamutgombolyaggal
Nem mondom, néha jobb választás lehet, mivel a kivételek kezelése nem feltétlenül cél. Ilyenkor a mechanizmus teljesítménye jobb tud lenni egy if-else megoldással, de ez inkább szépészeti megoldás. Ha valakinek ez problémát okoz, akkor el tudom képzelni ahogy egy merészebb JS frameworktől kifolyik a szeme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest