Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan, milyen környezetben történik egy szoftverfejlesztő vállalatnál a szoftverfejlesztés? Főként bonyolult EE fejlesztésre gondolok ahol több programozó, designer, stb dolgozik ugyanazon projekten.
Gondolom többen vagytok akik ilyen vállalatnál dolgoztok. Biztosan van valami verziókezelő rendszer stb.
De mégis hogyan adják ki a feladatot, hogyan történik egy-egy verzió build, stb...
Ha egy projekten dolgozik 4-5 programozó, akkor ők hogyan tesztelik a saját maguk részét? Nemhiszem hogy ez csak a teljes projekt futtatásával lehetséges.Én egyelőre csak SE alkalmazásokat készítettem, de érdekel az EE világ nagyban is.
Írnátok erről pár gondolatot?
Azért írom ide mert kimondottan Java környezetben érdekel ez a téma. Nem tudom hogy általánosságban is ugyan azok a dolgok működnek-e, vagy van speckó Java módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest