- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan, milyen környezetben történik egy szoftverfejlesztő vállalatnál a szoftverfejlesztés? Főként bonyolult EE fejlesztésre gondolok ahol több programozó, designer, stb dolgozik ugyanazon projekten.
Gondolom többen vagytok akik ilyen vállalatnál dolgoztok. Biztosan van valami verziókezelő rendszer stb.
De mégis hogyan adják ki a feladatot, hogyan történik egy-egy verzió build, stb...
Ha egy projekten dolgozik 4-5 programozó, akkor ők hogyan tesztelik a saját maguk részét? Nemhiszem hogy ez csak a teljes projekt futtatásával lehetséges.Én egyelőre csak SE alkalmazásokat készítettem, de érdekel az EE világ nagyban is.
Írnátok erről pár gondolatot?
Azért írom ide mert kimondottan Java környezetben érdekel ez a téma. Nem tudom hogy általánosságban is ugyan azok a dolgok működnek-e, vagy van speckó Java módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest