Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan, milyen környezetben történik egy szoftverfejlesztő vállalatnál a szoftverfejlesztés? Főként bonyolult EE fejlesztésre gondolok ahol több programozó, designer, stb dolgozik ugyanazon projekten.
Gondolom többen vagytok akik ilyen vállalatnál dolgoztok. Biztosan van valami verziókezelő rendszer stb.
De mégis hogyan adják ki a feladatot, hogyan történik egy-egy verzió build, stb...
Ha egy projekten dolgozik 4-5 programozó, akkor ők hogyan tesztelik a saját maguk részét? Nemhiszem hogy ez csak a teljes projekt futtatásával lehetséges.Én egyelőre csak SE alkalmazásokat készítettem, de érdekel az EE világ nagyban is.
Írnátok erről pár gondolatot?
Azért írom ide mert kimondottan Java környezetben érdekel ez a téma. Nem tudom hogy általánosságban is ugyan azok a dolgok működnek-e, vagy van speckó Java módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest