Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nézd, én nem mondtam soha senkinek, hogy könnyű. Meg kell ezt is tanulni, és kell hozzá tapasztalat. Ha a "könnyebb" utat választanád, akkor vehetsz hozzá designer-t is, de azt is tanulni kell. Lehet jól csinálni, és lehet nagyon rosszul is. Több szintje van a frameworknek: class management, core, alap komponensek, összetett komponensek; utóbbit nem mindig érdemes használni épp hasonló okok miatt, mint ami a vaadin problémája is.
Debugolni, és pofozgatni szerintem lényegesen jobb, mint a többit, csak sajnos nem tudsz odaülni egy 2 órás gyorstalpaló után LHC-vezérlő GUI-t gyártani/debugolni. Megint csak sajnálatos - amitől sokan fáznak - hogy a JS-fejlesztésnek sok buktatója van a laza típusosság miatt. Ez van, ezekből tudsz gazdálkodni.
Mihelyst egy összetettebb UI-ra van szükséged, meg vagy lőve, bármilyen frameworköt használsz, mert vagy elrejt tőled olyan dolgokat, ami idővel kelleni fog, vagy rádönti. Nincs bölcsek köve - itt sem.szerk.: az MVC részét nem feltétlenül érdemes erőltetni, mert kiszervezi a komponensekből a működést, ami szerintem megint egy olyan hiba, ami a hagyományos frontend fejlesztés megszokásaiból ered.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest