Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy Java függvényem, aminek annyi a lényege, hogy megadunk egy forrás-, és egy célmappát. Majd végigmegy egyesével rekurzívan és átmásolja a még nem nem átmásolt fájlokat:
//másolás függvény:
public void masolasFGV(File src, File dest)
throws IOException {
//Meg vizsgáljuk, hogy mappa-e:
if (src.isDirectory()) {
//Megpróbáljuk létrehozni a mappát (ha van, akkor nem csinál semmit)
dest.mkdir();
//Listába rendezzük a mappa tartalmát:
String files[] = src.list();
//Majd egyesével végigmegyünk rajta:
for (String file : files) {
//Elkészítjük a fájlokat:
srcFile = new File(src, file);
destFile = new File(dest, file);
//Rekurzív másolás:
masolasFGV(srcFile, destFile);
}
} else {
// Ha a cél nem létezik, másolunk:
if (!dest.exists()) {
Files.copy(src.toPath(), dest.toPath());
System.out.println("Másolás: " + src);
} else {
System.out.println("Van már: " + src);
}
}
}Ez szép is meg jó is. Viszont szeretnék rajta egy kicsit módosítani. Tök sok olyan van, hogy egy mappában van még egy csomó mappa, meg fájl és ezek már meg vannak és felesleges újra "megvizsgálni" őket. Ezért egyszerűbb lenne: Megadjuk a forrásmappát és a célmappát. Ellenőrzi az utolsó módosítás dátumát (.lastModified()), ha nagyobb (azaz újabb), mint az utolsó mentés dátuma akkor belemegy és végig megy rajta ugyanúgy, mint a fenti példában. Viszont ellenkező esetben az egészet kihagyja. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest