Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értem én, hogy hogyan működne, csak azt nem, hogy miért. Mert tegyük fel, hogy a sUsageCounter is adattag, és nem statikus. Akkor a getHelper-nek adattagként kéne babrálnia, vagy hívhatna egy open() metódust is, ami ezt az értéket kezeli. Sakko szimmetrikus is a dolog, pláne ha van valami szemaforos cucc is a két metódus körül.
Nem szabad halmozni a statikus dolgokat singleton esetében. Sőt, amióta springgel írom a hello world-öt is, azóta nem is nagyon használok igazi singletont sem. Itt persze más a dolog, de sztem hagyni kéne, hogy a singleton a nyitáskor is gondoskodjon magáról, ne csak a záráskor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest