Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Azt nem lehet, a Graphics nem inicializálható, legalábbis azt írja, amikor a szokásos módon, konstruktorhívással inicializálom. Máshogy kell?
Szerintem nem azt írja, hogy nem inicializálható, hanem azt, hogy nem lehet létrehozni Graphics osztályú objektumot, mert absztrakt osztály. Vagyis valamelyik leszármazottjából kell példányt csinálni.
Ha a window.selfet próbálom előbb meghívni, akkor arra is azt írja, hogy nullpointer hiba, pedig az inicializálva van.
Nincs, mert elrontottad
A Load metódusban egy új lokális változónak adtál értéket nem pedig az objektum adattagjának (mivel kiírtad a típust!) Igazán figyelmeztethetne amúgy a fordító
MOD: dettó az enemy adattagra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest