- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
import java.io.*;
import java.util.*;
public class Main
{
public static void main(String[] args) throws Exception
{
String kitalalando, probalkozas;
int mennyi_jo;
// Igy tudunk a billentyuzettrol beolvasni
BufferedReader br = new BufferedReader( new InputStreamReader( System.in));
// Feladvany bekerese
System.out.println( ''Kitalalando szoveg:'');
kitalalando = br.readLine();
// Ciklus, amig nem egyezik meg minden betu
do
{
// Probalkozas bekerese
System.out.println( ''Próbálkozás:'');
probalkozas = br.readLine();
// Sima Enter, kilepunk
if ( probalkozas.length() == 0)
break;
mennyi_jo = 0;
// A ketto kozul amelyik a rovidebb, addig ellenorzunk csak
int min = kitalalando.length() < probalkozas.length() ?
kitalalando.length() : probalkozas.length();
// Megszamoljuk, a jo helyen levo, megegyezo karaktereket
for ( int i = 0; i < min; i++)
if ( kitalalando.charAt( i) == probalkozas.charAt( i))
mennyi_jo++;
System.out.println( ''Megfelelo helyen levo karakterek szama: '' + mennyi_jo);
} while ( mennyi_jo != kitalalando.length());
}
}
[Szerkesztve]Majdnem jó. Elsõ ránézésre csak annyi baj van vele, hogy azt is elfogadja, ha a beírt szó hosszabb mint a kitalálandó szó, elég ha azzal kezdõdik.
-
Jester01
veterán
Kötött a formátum.
Az ArrayList szimpatikusnak tűnik, de kissé átláthatatlanná tenné a kódot... Főleg, mikor össze kell szorozni a két mátrixot, illetve mindkettő inverzét és determinánsát kell számolni. Legalábbis első látásra így tűnik; de majd miután befejeztem a jelenlegi módszerrel (Kódban nem olyan vészes, kétszer hívom meg a parse( boolean firstpass) eljárást, egyszer true, másodszor false paraméterrel; persze ez nem a legelegánsabb
), átírom emilyenre is; aztán összevetem. Köszi 
[Szerkesztve]Miután betöltötted már átrakhatod normál tömbbe. A beolvasó kód bonyolítása és extra memória használat árán tudod megspórolni a kétszeres beolvasást.
Azt, hogy ennek adott szituációban van-e értelme már neked kell mérlegelni.
Én mindenesetre csinálnék egy int[][] Load(string Filename) függvényt és akkor azt implementálhatod többféleképpen. Vagy eleve egy absztrakt mátrix osztállyal indulnék, aminek van egy Item(x, y) metódusa (operátora vagy ami tetszik) amit a leszármazottakban szépen implementálhatsz többféleképpen. -
Jester01
veterán
A következő dilemmám van: Be kell olvasnom egy fájlból egy mátrixot. Tetszőleges szélesség és magasság, pl.:
1 0 0 0
0 1 0 0
0 0 1 0
0 0 0 1
Ugye a dinamikus méret miatt int tomb[][] típust használok, viszont ezt inicializálni kell. Per pill megoldásként kétmenetes értelmezőt írtam, első menetben végigfut, és eltárolja a szélességet és magasságot; második menetben először tomb = new int[magassag][], majd soronként tomb[y] = new int[szelesseg], es aztán tárolom el az értékeket. Volna erre valami egyszerűbb megoldás?
[Szerkesztve]Igen. Ha a formátumot változtathatod, akkor a legegyszerûbb ha beleírod a méretet az elsõ sorba. Ha a formátum kötött, akkor pedig használhatsz valami dinamikus tömböt (ArrayList, Vector)
-
Jester01
veterán
Hi!
Azokat szűri ki, amiket a validperators nem engedáélyet (így van az pl. hogy a 3-as tagnak nincs gyereke).
A linken található doksiban van egy rajz a fáról, ami szimbolizálja, hogy hogy megy a keresés. Ebből lehet látni, hogy miket szűr ki a program.
Az utolsó kérdésed, hogy visszacsinálja az előzőt, azt hogy érted?
[link]Khm, rossz a gráf a doksiban

A (3,2,J) nem megengedett állapot, hiszen többen vannak a kannibálok.
Kicsit átalakítottam a kódot, ebből látszik, hogy alapvetően jól működik, csak a sok listás varázslásban elvesztél. [link]
Megcsináltam a már érintett állapotok kiszűrését is. Neked majd a költségeket figyelembe kell venni, én most simán nullát írtam mindenhova.
Futás eredmény minta:
Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 1 0 )
Creating Level 1
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:1, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 3 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 5 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 raw count = 3
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 pruned count = 3
Creating Level 2
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: false 9 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 raw count = 5
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 pruned count = 1
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
Hi!
Na megint itt vagyok a bonyolult problémámmal. Szóval a forrsában lévő progival van továbbra is gondunk. Az első linken a legutóbbi verzió van, és nem értem a hiba okát. Elvileg azt csináljuk, hogy mindig egy ArrayList-be rakjuk a visszadott (Enumeration-ből már kiszedett) Successor-okat. Ez az első két szinten még jól is működik, mert pl kihagyja a 3-as szülőt, mert a hozzá tartozó Successor nem felel meg a validOperators metódusnak. Ezután azonban megbolondul. Minden Successoron végigmegy, és bár elvileg az Enumeration-ok üresek, mégis állandóan ad hozzá Successor-okat, így a 3. szinten már 15 Successor van, holott csak 5 kellene, hogy legyen. Remélem, hogy érthetően fogalmaztam. Azt kellene megtalálni, hogy miért nem fut le rendesen, ráadásul Exception-t is dob a végén. Elvileg ezeket a listákat berakjuk majd a főlistába (fésűs szerkezet), és a kilépési feltétel a (0,0 false) State lesz.
A második linken egy működő, de csak 2 szintig futó verzió van.
[link]
[link]így a 3. szinten már 15 Successor van, holott csak 5 kellene, hogy legyen.
Ja, hogy ebben akkor még benne vannak a duplikátumok. Oké, kezdem átlátni
MOD: jöhetsz MSNre, ha akarsz
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
Hi!
Azokat szűri ki, amiket a validperators nem engedáélyet (így van az pl. hogy a 3-as tagnak nincs gyereke).
A linken található doksiban van egy rajz a fáról, ami szimbolizálja, hogy hogy megy a keresés. Ebből lehet látni, hogy miket szűr ki a program.
Az utolsó kérdésed, hogy visszacsinálja az előzőt, azt hogy érted?
[link]Ha jól látom a műveletek mindegyike visszafordítható, mert eleget tesz a feltételnek. Tehát kapásból minden állapotból vissza lehet menni az előzőbe és ezt a validOperators engedélyezi is.
A belinkelt doksiban levő gráfot nézve a harmadik szinten lévő (3,3,B) állapotokat mind kihúzta, mert az a kiindulási állapothoz visz vissza.
A (2, 3, B) állapotot pedig két úton is elérte, a (2,2,J) és az (1,3,J) állapoton keresztül. A másodikat át is húzta: ''jó állapot, de már szerepelt'' megjegyzéssel.
Szóval ezeknek az eseteknek a lekezelését nem látom. Egyszerűbben fogalmazva: biztos, hogy rossz állapotok kerülnek a listába, és nem a duplikátumok miatt van benne túl sok elem? -
Jester01
veterán
Hi!
A lényeg az, hogy a successors metódus Enumeration-öket ad vissza, tehát ezekre nem hívhatod state.successors-t, hanem csak a Successor.state-re, amibpől egy Enumeration-be több is lehet. Ha meg tudod oldani, ki is veheted ezeket a listákat, és ha valahogy egyszerűbben megoldhatod, ha lehet. Elvileg így is működnie kellene, csak mégsem.
Ha van még kérdésed, hogy mi nem világos, kérdezz.Jah, még azt sem találtam meg, hogy a duplikátumokat hol szűröd ki.
Ez ugye egy gráf, ahol ugyanabba az állapotba több úton is el lehet jutni, illetve az is lehet, hogy a következő lépés pont visszacsinálja az előzőt. Ezt ellenőrzöd valahol? -
Jester01
veterán
Hi!
A lényeg az, hogy a successors metódus Enumeration-öket ad vissza, tehát ezekre nem hívhatod state.successors-t, hanem csak a Successor.state-re, amibpől egy Enumeration-be több is lehet. Ha meg tudod oldani, ki is veheted ezeket a listákat, és ha valahogy egyszerűbben megoldhatod, ha lehet. Elvileg így is működnie kellene, csak mégsem.
Ha van még kérdésed, hogy mi nem világos, kérdezz.Megnézted a hibát amit írtam?
-
Jester01
veterán
Hi!
Na megint itt vagyok a bonyolult problémámmal. Szóval a forrsában lévő progival van továbbra is gondunk. Az első linken a legutóbbi verzió van, és nem értem a hiba okát. Elvileg azt csináljuk, hogy mindig egy ArrayList-be rakjuk a visszadott (Enumeration-ből már kiszedett) Successor-okat. Ez az első két szinten még jól is működik, mert pl kihagyja a 3-as szülőt, mert a hozzá tartozó Successor nem felel meg a validOperators metódusnak. Ezután azonban megbolondul. Minden Successoron végigmegy, és bár elvileg az Enumeration-ok üresek, mégis állandóan ad hozzá Successor-okat, így a 3. szinten már 15 Successor van, holott csak 5 kellene, hogy legyen. Remélem, hogy érthetően fogalmaztam. Azt kellene megtalálni, hogy miért nem fut le rendesen, ráadásul Exception-t is dob a végén. Elvileg ezeket a listákat berakjuk majd a főlistába (fésűs szerkezet), és a kilépési feltétel a (0,0 false) State lesz.
A második linken egy működő, de csak 2 szintig futó verzió van.
[link]
[link]Az exception ezért van:
Enumeration eu=sc1.state.successors(sc1.state);
tmp.add(eu);
Itt ugyanis egy vektort adsz hozzá a tmp-hez, amiből később Successor-t akarsz kivenni.
Sajnos állatira nem látom át a list, list2, list3, tmp nevű változók szerepét
-
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
Én vagyok a láma

Pedig megvan a forrás is
Milyen szépen megnő a cső. Tök jó!
MOD: A játékos nyert! Gratulálunk
Netbeans: nemtom.
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
Ez volt a suliban is, de nálam ment jól.
Nah, bocs, de most ezzel egyelőre nem foglakozom, amúgy a gép kb. 5 mp-enként lőne, egyre közelebb hozzád., te meg akkor lőhetsz újra, ha az előző lövedéked már valamilyen módon megsemmisült.
Mégegyszer köszi mindent, mert ha arra a kisbetű, nagybetű eltérésre nem hívod fel a figyelmem, még mindig itt sírok...
gép kb. 5 mp-enként lőne, egyre közelebb hozzád., te meg akkor lőhetsz újra, ha az előző lövedéked már valamilyen módon megsemmisült.
Ezzel nincs is baj, csak semmilyen szögben sem tudok olyan messzire lőni mint az ellenfél.
Nah, bocs, de most ezzel egyelőre nem foglakozom
Ok, érthető.
-
Jester01
veterán
Valamit elrontottál, nem tudok ellőni az ellenfélig.

Ő persze eltalál engem
Plusz kaptam egy ilyet is: Exception in thread ''Thread-2'' java.lang.NullPointerException
Viszont tök jó, hogy magamat lelőhetem. Legalább egy kis sikerélmény
Örülök, hogy elfogadták
-
Jester01
veterán
valami másféle véletlenszámgenerátor nincs?
mert ez valahogy nem nagyon akaródzik működni
Nemtom, nekem mûködik. Csak nem olyan szép.
import java.util.Random;
class Test
{
public static void main(String[] args)
{
Random generator = new Random();
for(int i = 0; i < 10; i++)
{
System.out.print(generator.nextInt(52) + '' '');
}
System.out.println();
}
}
$ java Test
35 49 47 44 8 40 18 13 13 21
$ java Test
28 31 42 37 12 15 16 44 30 34 -
Jester01
veterán
Nézd meg a drawOval leírását. Szokatlan módon nem a középpontot és a két sugarat kell megadni, hanem egy téglalap bal felsõ sarkát és a kiterjedését (szélesség/magasság). Nekem úgy tûnik, hogy ezt nem vetted figyelembe.
Ettõl függetlenül a TankTemp Draw() metódusában ''korán'' konvertálsz egész számmá, már a sin/cos eredményét, ami így mindig 0 vagy 1 lesz (ha kerekít). A konverzió csak a sugárral való felszorzás után kell.
Sajnos a változóid nem elég világosak a számomra, így csak sejtem, hogy összekavartál valami relatív logikai koordinátát (kis x, y) és a fizikai pixeleket (X, Y). Ha máshol nem, a találatellenõrzésnél bizonyosan, mert ott a pixelben mért RAD értékkel hasonlítasz össze kisbetûs koordinátákból számított távolságot. (Persze mint fentebb írtam, a RAD az ráadásul sajnos nem a sugár.)
Kíváncsian várom az újabb változatot, biztos megbírkózol a feladattal.
Délután jövök.
Üdv,
J
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
és akkor honnan lehet szerezni valódi véletlenszám generátort?

vagy akkor ezzel nem lenne szabad mindig ugyanannak kijönnie?
[Szerkesztve]Igen, mindig más lesz. De ahogy nézem attól még elég béna szegény.

-
Jester01
veterán
Ez valódi véletlenszámot csinál, vagy csak álvéletelent?
ítehát mindig ugyanazt a számsort adja vagy tényleg random (ha jólemléxem c++ban van vmi olyan h ilyen véletlenszám szerű valamit ad ki de adott paraméterekkle mindig ugyanazt adja. ez ugye nem olyan?)De olyan, csak az adott paraméter (a seed) az az aktuális idõ. Vagyis futásonként mindig más lesz. (c-ben ez a srand(time(NULL))).
Van olyan overload, amikor te adhatod meg a seedet. Teszteléshez jó. -
Jester01
veterán
[link]
Helló. Na valaki akkor megtudná majd nézni valamikor? Nagyon megköszönném. Azt nem értem, hogy miért működik ez a dolog rosszul. Ami rossz: Egy lövés után behal a golyó, pedig nem kéne. 2: számomra teljesen érthetetlen módon a nyavalyás ágyúcsövet nem bírja kirajzolni, pedig szerintem matematikailag helyesen írtam le a helyét. Vagy akkor valami gond tényleg az inputtal van. :S

Azt már látom, hogy az Input osztályban a keyReleased helytelenül, nagy K-val van írva, így aztán nem veszi észre ha felengedem a billentyûket.
Folyt. köv. -
Jester01
veterán
Hi!
A feladat egyik része az, hogy a létrejött objektumok egy fát ábrázolnak, amelyek a misszionáriusok átkelését modellezik. Vannak rossz állapotok, és vannak jók. Azért kellenek a sajatSzam és szuloSzam, hogy tudjuk, melyik melyiknek a leszármazottja. Úgy terveztük, hogy ArrayList-be rakjuk a visszadott Enumeration-öket, és ez alapján tudjuk, hogy jutunk el a végső megoldáshoz. Még nem tuti, hogy sikerül, de ezzel is szívtunk, hogy nem vette fel a szülő számát. Elivelg ha csinálok set metódust, azzal be lehet állítani?ha csinálok set metódust, azzal be lehet állítani?
Persze. -
Jester01
veterán
Hi!
A dupla osztály valszeg automatikus quickfix, amit az Eclipse csinál, mikor nem talál megfelelő osztályt az interfészekben.
Tudok felratkni egy kb. hibátlan megoldást, de abban is van hiba, de ezt még kb. normálisan lehet olvasni.
Valamiért a szulo globális változó nem kapja meg a st.sajatSzam értéket. Valaki tudja, miért?
Kb. azt kellene csinálni, hogy az új objektum szuloSzam-anak fel kellene venni a regi objektum sajatSzam-at.
[link]
[Szerkesztve]A hiba véleményem szerint ott van, hogy a State interface tartalmazza a sajatSzam es a szuloSzam defininícióját.
Interfaces cannot directly model classes because they do not allow field variables. An interface may declare static final variables, but those are effectively constants, not variables. Abstract classes can declare field variables. Interfaces, on the other hand, can only support variables indirectly. Interfaces emulate field variables using wrapper methods for getting and setting the variables. Classes implementing an interface must include duplicate versions of the variable wrappers.
[link]
Ha az interface-t átírom így:public interface State {
public int getSajatSzam();
public int getSzuloSzam();
és implementálom a fenti metódusokat triviális módon:public int getSajatSzam() {
return sajatSzam;
}
public int getSzuloSzam() {
return szuloSzam;
}
akkor szépen továbbterjed. Kérdés, hogy ez volt-e a feladat
-
Jester01
veterán
Hi!
A dupla osztály valszeg automatikus quickfix, amit az Eclipse csinál, mikor nem talál megfelelő osztályt az interfészekben.
Tudok felratkni egy kb. hibátlan megoldást, de abban is van hiba, de ezt még kb. normálisan lehet olvasni.
Valamiért a szulo globális változó nem kapja meg a st.sajatSzam értéket. Valaki tudja, miért?
Kb. azt kellene csinálni, hogy az új objektum szuloSzam-anak fel kellene venni a regi objektum sajatSzam-at.
[link]
[Szerkesztve]Ahham, ez sokkal jobban tetszik mint az elõzõ. Nézem.
-
Jester01
veterán
public Successor(MissionariCannibaliState newState, String operatorName, float cost) {
this.state = state;
caution:Assignment of an expression to itself
Szóvalthis.state = newState;
-
Jester01
veterán
Hi!
Nagyon bonyolult, és összetett problémával fordulok hozzátok. Valami miatt hibás a program. A hiba megoldás nem egyszerű, olyannyira, hogy eddig még senkinek sem sikerült.
Szóval itt van a forrás. Ha valaki meg tudja oldani, nagyon ügyes. Ha valami nem világos, nyugodtan kérdezzetek.
[link]Miért van két MissionariCannibaliState.java?
Egyáltalán hogyan lehet lefordítani, hiszen most cirkuláris referencia van benne.
Néhány helyen látszik, hogy kommentbe lett téve a jó (általános) verzió.
Töröld le az összes class-t, és csinálj egy tiszta fordítást. -
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
Azt nem lehet, a Graphics nem inicializálható, legalábbis azt írja, amikor a szokásos módon, konstruktorhívással inicializálom. Máshogy kell?

Az a baj, hogy egy példaprogram alapján írtam nagyrészt a cuccot, s ott nincsenek ilyen problémák, pedig nincsen látszólag nagyobb különbség.
[Szerkesztve]
Ha a window.selfet próbálom előbb meghívni, akkor arra is azt írja, hogy nullpointer hiba, pedig az inicializálva van.
[Szerkesztve]Azt nem lehet, a Graphics nem inicializálható, legalábbis azt írja, amikor a szokásos módon, konstruktorhívással inicializálom. Máshogy kell?
Szerintem nem azt írja, hogy nem inicializálható, hanem azt, hogy nem lehet létrehozni Graphics osztályú objektumot, mert absztrakt osztály. Vagyis valamelyik leszármazottjából kell példányt csinálni.
Ha a window.selfet próbálom előbb meghívni, akkor arra is azt írja, hogy nullpointer hiba, pedig az inicializálva van.
Nincs, mert elrontottad
A Load metódusban egy új lokális változónak adtál értéket nem pedig az objektum adattagjának (mivel kiírtad a típust!) Igazán figyelmeztethetne amúgy a fordító
MOD: dettó az enemy adattagra.
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
-
Jester01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- ASUS SimPro Dock 2 (90NX0460-P00030), bontatlanul, 1 év garival eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm Midnight 100% akkumulátor 6 hónap garanciával
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Szokott lenni.