Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Spam123 #4756 üzenetére
En java-ban fejlesztek immar tobb mint 10 eve, elotte volt me'g C is, de nem fogom megoldani, nem erdekel. Ha esetleg egyszer valamire ebbol szuksegem lesz, van egy gugli baratom.
Es barmily meglepo, ettol fuggetlenul nem mondom azt, hogy nem ertek egyet ezzel a feladattal, HA iskolai kornyezetben kerul elo! Egyreszt egyetemen me'g friss az agyad annyira, hogy a magolast meg tudod (es kell) csinalni, masreszt ez emlekezetes lesz, ezekre a modositokra (nem a nevere, hanem a letezesere), sot, hogy miert es melyik reszevel szivtal sokat, na ARRA emlekezni fogsz. Es legkozelebb kerulod...
Igazabol az oktatason egy csomo mindenrol nincs szo, amirol kene, ha a kesobbi hasznalatot nezem (jo, hat en "kicsit" regebben vegeztem igy valtozhatott, de hogy pl. verziokezelo rendszert nem ismertetnek, sot, nem tesznek kotelezove mar az otthon megirando programokhoz... me'g a mas megirta helyette es/vagy lemasolta a netrol is jobban szurheto lenne). De osszessegeben me'giscsak felkeszit ahhoz, hogy kezdokent nekivaghass egy programozoi allasnak. Szerintem!Superhun: Hun?
Marmint rakjak ele. Csak hogy oda ne akarjak menni... (bar sztem itthon en mar ugyse fogok allast keresni, hacsak valami csoda nem tortenik).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest